Deel van een groter verhaal

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds en zoveel meer. En maakt als organisatie op haar beurt deel uit van een groter geheel, dat kwalitatieve diensten aanbiedt aan particulieren en professionals.

Voor particulieren en professionals, nationaal en regionaal

Landsbond van de onafhankelijke ziekenfondsen

De Belgische ziekenfondswereld bestaat uit 5 landsbonden. Helan Ziekenfonds maakt deel uit van de Landsbond voor Onafhankelijke Ziekenfondsen.

Icon

Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid.

Icon

Business & Expats Health insurance

Kom je net in België aan en heb je een ziekteverzekering nodig voor jezelf of je gezin? Business & Expats Health insurance biedt een breed gamma van verzekeringsproducten aan.

Icon

MyFamily

Elk gezin is anders, maar er is één gemeenschappelijk doel: het beste willen voor je kinderen. Met een stipte maandelijkse uitbetaling van het Groeipakket en het Startbedrag geeft MyFamily alle kinderen de kans om zich te ontplooien in de wereld van morgen.

Icon

Xerius

Start, wijzig of stop je je onderneming? Bij elke stap staat Xerius achter jou. We brengen de administratieve stappen voor jou als startende zelfstandige in orde en kijken ieder papiertje tien keer na totdat jij je officieel zelfstandige kunt noemen.

Icon

Waarom kiezen voor Helan?

Met onze terugbetalingen en voordelen maak je werk van gezondheid. Maar ook als het even minder gaat, zijn we er. Word je ziek of krijg je een ongeval? Dan regelen wij je vervangingsinkomen. Zo kan jij focussen op je herstel. Waar het kan, werken we snel en digitaal. Heb je liever persoonlijk advies? Dan zijn we altijd dichtbij. 

Je bent al klant

Ben je al klant en heb je een vraag? Trek gerust aan onze mouw. We helpen je graag. 

Contacteer ons

Werken bij Helan

Zin om ons team te versterken?

Kies voor een job bij Helan en laat je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding.

Ontdek onze vacatures  Solliciteer spontaan