Je browser is niet ondersteund door onze website, gelieve een upgrade te doen van de huidige versie van je browser.
Glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel van voedingsexpert Sandra Bekkari.
De Suiker-reflex van Helan helpt je om minder toegevoegde suikers te eten. Om je op weg te helpen naar een nieuwe levensstijl met minder suiker, bieden we hier alvast wat inspiratie voor een gezond menu.
Bereidingstijd: minder dan 30 minuten voor 6 à 7 grote en glutenvrije pannenkoeken.
Uit: Nooit meer diëten I, van Sandra Bekkari
Ontdek tips om gezonder te eten in ons e-book.
Verder lezen
Instant glutenvrije start met fruit, yoghurt en zaden van voedingsexpert Sandra Bekkari.
Een luchtige chocolademousse met yoghurt en suikervervangers, een recept van hotelschool Ter Groene Poorte.
Power-ontbijt met havervlokken, quinoa en gedroogd fruit van de gezonde online bakkerij Madam Bakster.
Serveer 'gewoon brood' eens op een andere manier. Het maakt gezond ontbijten er des te aantrekkelijker op voor je gezin.