Personenalarmsystemen (PAS)

  • Hulp met 1 druk op de knop
  • Langer en gerust thuis wonen
  • Bij een beperking, ziekte of op hogere leeftijd
  • Bij valrisico of bemoeilijkte mobiliteit
Personenalarmsysteem aanvragen

Een systeem dat bij je past

Ook voor je persoonlijk alarm bieden we verschillende opties, zodat jouw systeem maximaal bij je actuele noden en je dagelijks leven aansluit. Je kiest uit:

Personenalarmsystemen met alarmcentrale

Met 1 druk op je alarmknop sta je 24/24 in contact met een alarmcentrale. Zelfs buitenshuis, via gps-tracking. Ontdek de opties en de werking van dit systeem.

Slimme detectoren voor je personenalarm

Voeg slimme detectoren toe aan je personenalarm met alarmcentrale voor nog meer veiligheid. Zo krijgt de alarmcentrale automatische meldingen bij gevaar. Benieuwd naar de detectoren? Lees er alles over.

Je Helan-voordeel

Helan ondersteunt je om in alle comfort langer thuis te wonen. We adviseren je graag bij de keuze van je personenalarmsysteem (PAS) en regelen de installatie. Bovendien betaal je als Helan-klant een voordeeltarief. Want jouw gezondheid en veiligheid zijn onze prioriteit. Vraag nu jouw personenalarmsysteem aan.

Langer autonoom thuiswonen? Lees alles over tips en onze diensten in ons e-book.

Download het e-book

thuis wonen

Blijf langer zelfstandig thuis wonen

Minder risico op vallen? Jezelf slim en veilig organiseren bij jou thuis? We delen tips van onze ergotherapeuten. Zo kan je stap voor stap werken aan een nog veiligere thuis. 

Ontdek alle tips

Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Huishoudhulp

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen je graag wat werk uit handen. Voor strijkhulp kan je ook terecht in onze Strijkshops of Strijkpunten in je buurt.

Helan Ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Een brede kijk op jouw welzijn

Een personenalarm helpt voor een gerust gemoed

Wanneer een naaste het af en toe wat lastig heeft, dan is het moeilijk om je niet voortdurend zorgen over hem of haar te maken. Zeker nu de dagen weer korter en donkerder worden, ben je waarschijnlijk ongerust als je weet dat hij of zij alleen is. Een personenalarm kan dan uitkomst bieden voor jou én de zorgbehoevende.