Helan vakantieverblijven

Zorgeloos op vakantie aan de Belgische kust

  • Korting voor Helan-klanten
  • Comfortabel uitgeruste vakantieverblijven
  • De conciërge ter plaatse maakt je wegwijs
  • Verbruikskosten en eindschoonmaak inbegrepen
  • Gratis wifi in elk vakantieverblijf
Boek nu

Prachtige verblijven op toplocaties

Wandelen op het strand, heerlijk fietsen, een stukje cultuur meepikken en lekker eten. Ben je toe aan vakantie? Reken ook dan op Helan. In onze vakantieverblijven kom je helemaal tot rust en beschik je over alle comfort om je batterij weer op te laden. Er even tussenuit met twee, of een zorgeloze vakantie met je gezin of vrienden, er is altijd een vakantieverblijf op maat van je wensen. Je kan de prijslijst voor 2023 hier vinden. 

 

Al een vakantie geboekt?

Bekijk de details van je vakantie.

Naar mijn vakantie

Vakantieverblijf De Haan

Er even tussenuit en gezellig samenzijn? Trek naar het mooiste dorp aan zee. Onze vakantieverblijven in De Haan vind je dichtbij het strand in Vosseslag, een gezellige wijk in De Haan. Kies voor een weekend, midweek of week.

Op 300m van het strand

Verwarmd binnenzwembad

Voor 2 tot 8 personen

Vakantieverblijf Sint-Idesbald

Sint-Idesbald ligt tussen Koksijde en De Panne. Je bevindt je er in een oase van rust, met een vleugje cultuur binnen handbereik. Wat dacht je van de erfgoedwandeling bijvoorbeeld? Of het unieke schouwspel van garnalenvissers? Kies voor een weekend, midweek of week.

Zicht op zee

Plopsaland en Plopsaqua om de hoek

Voor 2 tot 8 personen

Algemene voorwaarden

Op zoek naar de kleine lettertjes? Graag op de hoogte van de annuleringsvoorwaarden? Je vindt ze hier.

2023

Brochure en prijslijst

Op zoek naar de digitale brochure en prijzen om je helemaal te overtuigen? Je bekijkt ze hier.

Brochure en prijslijst 2023 

Jouw praktische vragen beantwoord

Reserveer je vakantieverblijf eenvoudig online of neem contact met ons op. Dit kan via 09 210 80 05 (elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u) of via vakantie@helan.be.

De korting is voorbehouden aan klanten van Helan Onafhankelijk ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen. De korting kan alleen worden toegekend als je op het moment van je vakantie klant bent. Heb je recht op de korting, dan wordt die automatisch verrekend op je factuur. Heb je geen recht op de korting, dan wordt dit aangeduid als "prijs alle anderen" op de factuur.

Annuleren kan alleen schriftelijk. Tot 5 dagen na je reservatie kan dit kosteloos, tenzij je zes weken voor vertrek boekt. Nadien gelden de annuleringsvoorwaarden en betaal je deze bedragen als je annulatie in aanmerking komt voor dekking van de verzekering:

  • € 25 als je 60 dagen voor vertrek annuleert.
  • 50% van de reissom als je 59 tot 30 dagen voor vertrek annuleert.
  • 75% van de reissom als je 29 tot 15 dagen voor vertrek annuleert.
  • 100% van de reissom als je minder dan 15 dagen voor vertrek annuleert.

Bovenstaande geldt ook voor een gedeeltelijke annulering.

Het voorschot bedraagt 10% van het totale bedrag.

Als je online reserveert, betaal je het voorschot tijdens je reservatie. Als je telefonisch reserveert, moet het voorschot uiterlijk 2 weken na de boekingsdatum betaald zijn.

Je kan je betaling spreiden. Zorg ervoor dat het voorschot zeker binnen de 14 dagen na reservatie betaald is. Nadien kies je zelf een bedrag dat je wekelijks, maandelijks of anders overschrijft. Gebruik hiervoor het rekeningnummer op je betaaloverzicht met telkens dezelfde gestructureerde mededeling. Belangrijk: zorg ervoor dat het volledige bedrag 14 dagen voor de start van de vakantie overgeschreven is.

Er wordt geen betalingsbevestiging gestuurd.

De waarborg wordt ten laatste één maand na je terugkeer op je rekening teruggestort.

Ja, dat kan. Ook als je al geboekt hebt. Neem daarvoor contact met ons op. Een huisdier is op sommige appartementen welkom maar niet gratis. Eventuele extra kosten om je huisdier mee te nemen worden verrekend.

Contacteer ons

“Nog nagenietend van onze jubileum-editie (10e keer) Herfstvakantie in De Haan namen we al eens een kijkje voor de boeking van volgend jaar!”

Tom

“Wij vonden het appartement super mooi en praktisch gerenoveerd! Wij hadden het appartement op de zesde verdieping en het is schitterend. We hebben meteen een volgende boeking gemaakt. Wij zijn en blijven fan!”

Christine

Meer ervaringen

Tom
Christine

Een brede kijk op jouw welzijn

Gezond eten op vakantie

Lukt het je goed om elke dag te letten op een evenwichtig eetpatroon, maar is het moeilijk om dat vol te houden op vakantie? Deze tips van voedingsdeskundige Sandra Bekkari zorgen dat je dit jaar ook op vakantie makkelijk de gezonde keuze maakt.

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie.