Helan vakantieverblijven

Zorgeloos op vakantie aan de Belgische kust

  • Korting voor Helan-klanten
  • Comfortabel uitgeruste vakantie appartementen
  • Verbruikskosten, eindschoonmaak en lakenpakket inbegrepen
  • Gratis wifi in elk appartement

Prachtige verblijven op toplocaties

Wandelen op het strand, heerlijk fietsen, een stukje cultuur meepikken en lekker eten. Ben je toe aan vakantie? Reken ook dan op Helan. In onze vakantieverblijven kom je helemaal tot rust en beschik je over alle comfort om je batterij weer op te laden. Er even tussenuit met twee, of een zorgeloze vakantie met je gezin of vrienden? Het kan allemaal. Je kan de prijslijst hieronder vinden.

Al een vakantie geboekt?

Bekijk de details van je vakantie.

Naar mijn vakantie

Vakantieverblijf De Haan

Er even tussenuit en gezellig samenzijn? Trek naar het mooiste dorp aan zee. Onze vakantieverblijven in De Haan vind je dichtbij het strand in Vosseslag, een gezellige wijk in De Haan. Kies voor een weekend, midweek of week.

Op 300m van het strand

Verwarmd zwembad, petanquebaan en speeltuintje

Voor 2 tot 8 personen

Vakantieverblijf Sint-Idesbald

Sint-Idesbald ligt tussen Koksijde en De Panne. Je bevindt je er in een oase van rust, met een vleugje cultuur binnen handbereik. Wat dacht je van de erfgoedwandeling bijvoorbeeld? Of het unieke schouwspel van garnaalvissers? Kies voor een weekend, midweek of week.

Zicht op zee

Plopsaland en Plopsaqua om de hoek

Voor 2 tot 8 personen

Brochure en prijslijst

Op zoek naar de digitale brochure en prijzen om je helemaal te overtuigen? Je bekijkt ze hier.

2024

Algemene voorwaarden

Op zoek naar de kleine lettertjes? Graag op de hoogte van de annuleringsvoorwaarden?
Je vindt ze hier

Jouw praktische vragen beantwoord

Reserveer je vakantieverblijf eenvoudig online* of neem contact met ons op. Dit kan via 09 210 80 05 (elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u) of via vakantie@helan.be. 

* Je hebt max. 1u de tijd om je betaling uit te voeren. Lukt dat niet dan wordt je reservatie onherroepelijk geannuleerd. Daarna kan je opnieuw reserveren als het gekozen appartement nog beschikbaar is.


Opgelet: 
Als je het Ogone betaalscherm open laat staan en de betaling alsnog regelt na 1u wachttijd, dan zal de betaling verwerkt worden op het geannuleerde dossier. Deze wordt dan automatisch klaargezet voor terugbetaling. Boekte je opnieuw dan contacteer je ons zo snel mogelijk om de betaling te laten overzetten van het geannuleerde naar het nieuw geboekte dossier. 
 

De korting is voorbehouden aan klanten van Helan Onafhankelijk ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen. De korting kan alleen worden toegekend als je op het moment van je vakantie klant bent. Heb je recht op de korting, dan wordt die automatisch verrekend op je factuur. Heb je geen recht op de korting, dan wordt dit aangeduid als "prijs alle anderen" op de factuur.

De annuleringsvoorwaarden bezorgen we op aanvraag. Annulering moet je altijd schriftelijk doorgeven.

Voor annuleringen die buiten de voorwaarden vallen, rekenen we de volgende kosten aan:

  • Kosten voor annulering tot 60 dagen vóór vertrek bedragen 25 euro.
  • Kosten voor annulering tussen 59 en 30 dagen vóór vertrek bedragen 50% van de reissom.
  • Kosten voor annulering tussen 29 en 15 dagen vóór vertrek bedragen 75% van de reissom.
  • Kosten voor annulering minder dan 15 dagen vóór vertrek bedragen de totale reissom.
  • Administratiekosten voor annulering bedragen € 25 per boeking en worden nooit terugbetaald.

Niet-betaling geldt niet als annulering.

Het voorschot bedraagt 10% van het totale bedrag.

Als je online reserveert*, betaal je het voorschot tijdens je reservatie. Als je telefonisch reserveert, moet het voorschot uiterlijk 2 weken na de boekingsdatum betaald zijn.

* Je hebt max. 1u de tijd om je betaling uit te voeren. Lukt dat niet dan wordt je reservatie onherroepelijk geannuleerd. Daarna kan je opnieuw reserveren als het gekozen appartement nog beschikbaar is.


Opgelet: 
Als je het Ogone betaalscherm open laat staan en de betaling alsnog regelt na 1u wachttijd, dan zal de betaling verwerkt worden op het geannuleerde dossier. Deze wordt dan automatisch klaargezet voor terugbetaling. Boekte je opnieuw dan contacteer je ons zo snel mogelijk om de betaling te laten overzetten van het geannuleerde naar het nieuw geboekte dossier. 
 

Je kan je betaling spreiden. Zorg ervoor dat het voorschot zeker binnen de 14 dagen na reservatie betaald is. Nadien kies je zelf een bedrag dat je wekelijks, maandelijks of anders overschrijft. Gebruik hiervoor het rekeningnummer op je betaaloverzicht met telkens dezelfde gestructureerde mededeling. Belangrijk: zorg ervoor dat het volledige bedrag 14 dagen voor de start van de vakantie overgeschreven is.

Er wordt geen betalingsbevestiging gestuurd.

De waarborg wordt ten laatste één maand na je terugkeer op je rekening teruggestort.

Ja, dat kan. Een huisdier is op sommige appartementen welkom maar niet gratis. Klik in de zoekfilter van de boekingsmodule huisdieren toegestaan aan. Koos je voor een vakantieverblijf met huisdieren, geef dan tijdens het boeken op het tabblad “producten” bij “kortingen en supplementen” aan hoeveel huisdieren je zal meenemen. Heb je vragen? Neem contact met ons via 09 210 80 05.

Als huurder kan je gebruik maken van het zwembad in gebouw Zeeaster. In geval van uitzonderlijke omstandigheden (technische mankementen, …) kan het zwembad gesloten zijn. De openingsuren en regels vind je terug op de praktische reisinformatie die je kort voor aankomst ontvangt. Helan Vakantieverblijven vzw is niet verantwoordelijk voor ongevallen.

“Nog nagenietend van onze jubileum-editie (10e keer) Herfstvakantie in De Haan namen we al eens een kijkje voor de boeking van volgend jaar!”

Tom

“Wij vonden het appartement super mooi en praktisch gerenoveerd! Wij hadden het appartement op de zesde verdieping en het is schitterend. We hebben meteen een volgende boeking gemaakt. Wij zijn en blijven fan!”

Christine

Meer ervaringen

Tom
Christine

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Zo vermijd je musturberen op vakantie

Urenlange voorbereidingen voor de perfecte vakantie, van zoeken naar het perfecte huisje tot een strak schema met te bezoeken bezienswaardigheden. Herkenbaar? Dan heb jij misschien last van musturberen op vakantie

Blog

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie.