FibriCheck

Bezorgd over de gezondheid van je hart? Met FibriCheck spoor je vroegtijdig voorkamerfibrillatie op. Dat is de meest voorkomende hartritmestoornis, waarbij de hartslag soms te hoog is en het hart onregelmatig klopt. Blijft voorkamerfibrillatie onbehandeld, dan is de kans op een beroerte vijf keer groter. 

Jouw voordeel Gratis gebruik van de FibriCheck-app

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

Gratis gebruik van de FibriCheck-app

  

Dankzij Helan Ziekenfonds maak je gratis gebruik van de FibriCheck-app en betaal je geen jaarabonnement t.w.v. 49,99 euro.

Je legt simpelweg je vinger op de camera van je smartphone om je hartslag en hartritme gedurende één minuut te meten. Je doet dit best een keer ’s morgens en een keer ’s avonds met bijkomende metingen wanneer je symptomen ervaart. Zo krijg je een duidelijk beeld van je hartritme. Ook kan de app dankzij de bloeddrukmodule jouw bloeddrukmetingen bijhouden en de resultaten eenvoudig delen met je arts.

Scan de QR-code

Download de app en volg de stappen hieronder.

 

Voorwaarden

Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet je van dit voordeel?

Download de FibriCheck-app via deze link. Enkel via deze link wordt de Helan-actie geactiveerd (bij een rechtstreekse download uit de App Store of Play Store App werkt de Helan-actie niet).

Maak je account aan in de app en registreer je als Helan klant. Na het aanmaken van een FibriCheck-account, krijg je een pop-up in de app waar je je Helan klantnummer kan invullen. Je vindt je klantnummer terug op je witte kleefzegel of in Mijn Helan. 

Je jaar gratis FibriCheck wordt automatisch geactiveerd. Lukt de registratie niet? Bekijk hier de FAQ van FibriCheck. 

FibriCheck: hoe werkt het?

Bezorgd over de gezondheid van je hart? Met FibriCheck spoor je vroegtijdig voorkamerfibrillatie op. Dat is de meest voorkomende hartritmestoornis.

Ontdek FibriCheck