Korting monitorencursus

Wil jij graag monitor worden op een Heyo vakantiekamp? Neem een duik in ons vormingsaanbod. Helan zorgt voor een mooie korting op het inschrijvingsgeld van de cursus ‘Animator in het Jeugdwerk’, ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ of ‘Instructeur in het Jeugdwerk’.

Jouw voordeel Krijg 20% korting op je monitorencursus

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

Krijg 20% korting op je monitorencursus

  

Krijg 20% korting op de cursus Animator in het Jeugdwerk’, ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ of ‘Instructeur in het Jeugdwerk’

Voorwaarden

  • Je bent klant bij Helan ziekenfonds
  • Je schrijft je in voor een cursus ‘Animator in het Jeugdwerk’, ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ of ‘Instructeur in het Jeugdwerk’

Hoe geniet je van dit voordeel?

Schrijf je in voor een cursus ‘Animator in het Jeugdwerk’, ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ of ‘Instructeur in het Jeugdwerk’ en vermeld bij opmerkingen het Helan klantnummer van de deelnemer. Dit nummer vind je op de kleefzegel of via ‘Mijn Helan’.

De korting wordt automatisch verrekend bij het invullen van je naam en geboortedatum. Indien de korting niet automatisch doorstroomt, selecteer je 'Helan klant' en vul je onderaan je aansluitingsnummer in. Dit nummer kan je vinden op je kleefzegels of in Mijn Helan.

Heyo staat voor je klaar! Contacteer het Heyo onthaal via 09 210 80 00 of via info@heyo.be.