Vakantiekampen

Heyo, wild van vakantiekampen

  • Voor kinderen en jongeren (2,5 t.e.m. 18 jaar)
  • Met of zonder overnachting
  • In binnen- en buitenland
  • Mooie korting voor klanten van Helan
  • Ook voor niet Helan Ziekenfonds-klanten
  • Schrijf je vanaf nu in voor een vakantiekamp 2024 & de skivakanties 2024
vakantie

Voor ieder wat wils

Heyo ontstond uit het vuurwerk van het samengaan van Idee Kids vzw en Kriebels & Kuren vzw, twee landelijke erkende jeugdverenigingen. Elke schoolvakantie vind je Heyo kampen op tientallen locaties in België en in het buitenland. Daar geven ze samen met hun monitoren het beste van zichzelf. Is je kind dol op avontuur, krijgt hij of zij geen genoeg van paardrijden of wil je kind zich onderdompelen in een wereld vol mysterie en fantasie? Met meer dan 150 leuke themakampen is er voor ieder wat wils!

Kampen in de krokusvakantie 2024
Kampen in de paasvakantie 2024
Zomerkampen 2024

Klant van Helan?

Een eerste kampje voor je 3-jarige krijg je cadeau. Voor de andere kampen geniet je tot 30% korting op een vakantiekamp.

Bekijk het voordeel

Word monitor!

Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om kinderen en jongeren een fantastische vakantie te bezorgen? Word monitor bij Heyo! Je krijgt een boeiende opleiding waarna je meteen aan de slag kan in het jeugdwerk, of richting zon of sneeuw met de kinderen op vakantiekamp vertrekt.

Word monitor bij Heyo

“De monitoren zijn heel betrokken. Ze kwamen mijn dochter direct aan de poort opvangen toen het afscheid wat moeilijker liep. Op dag twee ging het dan ook een pak vlotter!”

Papa Steven

“Er kwam een echte kok langs. Die liet ons alle soorten chocolade proeven. Zonder te spieken probeerden we te raden welke smaak het was.”

Leon (10)

“Mijn twee kinderen zijn tegenpolen qua interesses. En toch kunnen ze met dezelfde organisatie op zomerkamp. Geweldig toch?”

Mama Paula

“Niks zo leuk als de kinderen meenemen in onze thema's en verhalen. Voor minder dan een "het was kei tof" en een "volgend jaar ga ik zeker terug mee" doen we het niet!”

Monitor Benjamin

Meer ervaringen

Papa Steven
Leon
Mama Paula
Monitor Benjamin

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie.

Blog

Gezond eten op vakantie

Lukt het je goed om elke dag te letten op een evenwichtig eetpatroon, maar is het moeilijk om dat vol te houden op vakantie? Deze tips van voedingsdeskundige Sandra Bekkari zorgen dat je dit jaar ook op vakantie makkelijk de gezonde keuze maakt.