Warme maaltijden aan huis

  • Gezonde en verse maaltijden
  • Dagelijks aan huis geleverd
  • Met aandacht voor specifieke diëten
Warme maaltijden aanvragen

Reken op de Dienst Maatschappelijk Werk

Wanneer je zelf niet meer in staat bent om eten klaar te maken, kun je een warme maaltijd aan huis laten bezorgen. De meeste OCMW's en een aantal private traiteurs leveren warme maaltijden aan huis tegen een marktconforme prijs. Ben je woonachtig te Gent of Zelzate dan geven wij jouw aanvraag door aan zone partner i-mens.

Contacteer ons

kost maaltijden

Hoeveel kosten de maaltijden?

Hoeveel je betaalt voor je warme maaltijden, hangt van een aantal factoren af. Zo werken sommige diensten bijvoorbeeld met een inkomensgerelateerde prijs. Een Helan-medewerker gaat samen met je op zoek naar de meest interessante partner, op maat van jouw specifieke situatie. 

thuis wonen

Blijf langer zelfstandig thuis wonen

Minder risico op vallen? Jezelf slim en veilig organiseren bij jou thuis? We delen tips van onze ergotherapeuten. Zo kan je stap voor stap werken aan een nog veiligere thuis. 

Ontdek alle tips

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Vraag je huishoudhulp aan

Druk thuis? De goed opgeleide huishoudhulpen van Helan nemen je graag wat werk uit handen.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Want zo belangrijk is zelfzorg

In januari worden er traditiegewijs heel wat lijstjes met goede voornemens gemaakt. Een van de voornemens die hier vaak op verschijnen, is om meer tijd te nemen voor zichzelf, ook wel 'zelfzorg' genoemd. Maar wat is zelfzorg juist? En hoe doe je dat nu eigenlijk?