Blog

Een oppas voor je zieke kind: wij helpen

Wordt je kind ziek en moet je werken? Geen nood want Helan snelt je ter hulp met een oppas voor je zieke zoon of dochter.

Hoe gaat het in z’n werk? 

Het vinden van een geschikte oppas voor je ziek kind is heel makkelijk. Je belt naar een van onze diensten en vraagt een oppas aan voor een bepaalde dag of periode. De aanvraag komt in eerste instantie binnen bij Helan. Vervolgens wordt jouw aanvraag doorgestuurd naar één van onze partners. Op basis van enkele selectiecriteria die Helan vooropstelt, gaan de partners op zoek naar de geschikte oppas voor jouw situatie. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een professionele thuisoppas. 

Je ziek kind in goede handen bij onze oppas 

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om je ziek kind bij iemand achter te laten die je niet goed kent. Toch mag je gerust zijn, want jouw kind is bij ons in goede handen. Belangrijk om te weten is dat wij voor onze opvang samenwerken met professionele partners. Zij leveren ervaren oppassers voor kinderen, klein of groot.  

De mensen die voor Helan als oppas werken hebben een pedagogische achtergrond of beschikken al jaren over ervaring met kinderen. Elke persoon die zich kandidaat stelt, wordt door onze partners gescreend aan de hand van strikte selectiecriteria. Er is dus helemaal geen reden om uw kind niet toe te vertrouwen aan onze oppassers.

Wat is het kostenplaatje van professionele thuisoppas? 

Ook over het kostenplaatje hoef jij je geen zorgen te maken. Helan biedt een ongelooflijk voordelig tarief aan haar leden. Voor een heel kleine prijs kan je je zoon of dochter met een gerust hart achterlaten. Wetende dat een oppas vaak veel kan kosten, komt Helan dus voor een heel groot stuk tussen.

Onthoud wel dat je slechts een aantal dagen per jaar en 3 dagen opeenvolgend per kind een beroep kan doen op deze service. De oppas is beschikbaar tijdens de week (niet tijdens het weekend) van zeven uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds. Lees hier meer over het voordeel.

Heb je nog vragen over de werking van deze service, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan open om al uw vragen uitvoerig te beantwoorden en je bijkomende informatie te verschaffen. 

Deel dit artikel

Verder lezen

Blog

Is je gezinssituatie belangrijk voor de keuze van je ziekenfonds?

De keuze van een ziekenfonds krijg je vaak van kinds af mee. Zij hebben lang geleden een keuze gemaakt, die op hun beurt meestal ook gebaseerd is op de keuze van hun ouders. Je merkt het, een ziekenfonds is een traditie die generaties lang wordt doorgegeven. Maar is dat ziekenfonds wel het meest geschikte voor jou?

dokter aan het schrijven

Wat is remgeld?

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van remgeld, maar wat is remgeld? En wanneer heb je recht op remgeldvermindering? We vertellen het je graag.

Blog

8 patiëntenrechten in 8 filmpjes

De wet rond de patiëntenrechten bestaat al sinds 2002, maar toch zijn deze 8 rechten nog altijd onvoldoende bekend bij de patiënten en de zorgverleners. Daar moet een campagne met 8 filmpjes verandering in brengen.

Blog

De mantelzorger in de bloemetjes

Ter gelegenheid van de dag van de mantelzorger, zetten wij graag alle mantelzorgers die zich dagelijks inzetten voor iemand uit hun omgeving in de kijker.