
Blog
Boekweitpannenkoeken met verse aardbeien
Glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel van voedingsexpert Sandra Bekkari.
Maak de Suiker-reflex!
De Suiker-reflex van Helan helpt je om minder toegevoegde suikers te eten. Om je op weg te helpen naar een nieuwe levensstijl met minder suiker, bieden we hier alvast wat inspiratie voor een gezond menu.
Bereidingstijd: minder dan 30 minuten voor 6 à 7 grote en glutenvrije pannenkoeken.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 100 g boekweitmeel (natuurvoedingswinkel)
- 300 ml rijstmelk, lauw
- scheutje olijfolie
- 1 el acaciahoning
- snuifje zeezout
- kokosvet (natuurvoedingswinkel
- verse aardbeien (of ander fruit naar keuze)
Bereiding
- Meng de eieren met het boekweitmeel en voeg langzaam de lauwe rijstmelk toe.
- Voeg de olijfolie, de honing en het zout toe en roer tot een gladde massa of mix in de blender.
- Verhit wat kokosvet in een pan met antiaanbaklaag. Zorg ervoor dat de pan voldoende heet is en bak de pannenkoeken mooi goudkleurig.
- Werk af met vers fruit.
Uit: Nooit meer diëten I, van Sandra Bekkari
Alles wat je moet weten over gezond eten
Ontdek tips om gezonder te eten in ons e-book.
Verder lezen
Blog
Mini bananen-croque
Geef de klassieke croque-monsieur een gezonde twist met volkorenbrood en banaan als beleg.