Je browser is niet ondersteund door onze website, gelieve een upgrade te doen van de huidige versie van je browser.
Een caloriearme sorbet op basis van magere kaas, met mandarijn en citroen, van hotelschool Ter Groene Poorte.
De Suiker-reflex van Helan helpt je om minder toegevoegde suikers te eten. Om je op weg te helpen naar een nieuwe levensstijl met minder suiker, bieden we hier alvast wat inspiratie voor een gezond menu.
Per bol van 50 g (= 0,1 KHW):
Bron: Ter Groene Poorte
Ontdek tips om gezonder te eten in ons e-book.
Verder lezen
Glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel van voedingsexpert Sandra Bekkari.
Havervlokken, zaden, noten en fruit: een huisgemaakte ontbijtlekkernij van voedingsexpert Sandra Bekkari.
Instant glutenvrije start met fruit, yoghurt en zaden van voedingsexpert Sandra Bekkari.
Een luchtige chocolademousse met yoghurt en suikervervangers, een recept van hotelschool Ter Groene Poorte.