News

Deponeer je doktersbriefjes in een van onze brievenbussen of stuur ze op

In Mijn Helan regel je heel wat zaken zelf. Van terugbetalingen aanvragen tot het downloaden van reisdocumenten. Voor doktersbriefjes kan dat helaas nog niet. Die deponeer je nog steeds in een van onze brievenbussen of stuur je op met de post.

Bezorg je doktersbriefjes in een Helan-brievenbus of met de post

Waarom je jouw doktersbriefjes niet via Mijn Helan kan opladen? Omdat de overheid dat helaas niet toelaat. Voor dit type document moeten we steeds het origineel ontvangen. 

Stop ze in een envelop in een van onze brievenbussen. Zo blijft alles mooi samen en kunnen je briefjes vlot verwerkt worden.

Geen brievenbus in je buurt? Stuur je briefjes op naar Helan Onafhankelijk ziekenfonds, Boomsesteenweg 5 in 2610 Wilrijk.

Meer over doktersbriefjes en eAttesten

Mijn Helan

Gelukkig zijn er heel wat zaken die je makkelijk online regelt. Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan. Zowel op je computer als op je smartphone.

Naar Mijn Helan

 

Deel dit artikel

Verder lezen

12 oktober
Blog

Gratis webinar: Digitaal bewust opvoeden

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind/jongere, het continu actief zijn op sociale media of het voortdurende gamen? Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, waar moet je op letten en hoe hou je het binnen de perken?

10 oktober
Blog

‘Zie mijn pijn’ maakt mentale pijn zichtbaar met artificiële intelligentie

Psychisch lijden is vaak onzichtbaar en moeilijk onder woorden te brengen. Maar mentale pijn is écht. Via artificiële intelligentie maakte Helan Ziekenfonds de pijn van drie mensen zichtbaar én bespreekbaar.

25 april
Blog

Vluchtelingen uit Oekraïne helpen? Helan helpt graag mee

Help jij vluchtelingen uit Oekraïne om wegwijs te raken na aankomst in België? Je staat er niet alleen voor! Weet dat je ook op Helan kan rekenen.

04 januari
Blog

Op een gezond nieuw jaar

2021 was best een pittig jaar, ook voor onze dienst Helan Kinderopvang. Begin 2021 bundelden we de krachten tussen de voormalige Partena en OZ-kinderdagverblijven tot een kinderopvangdienst met 51 kinderdagverblijven, actief in 4 Vlaamse provincies en Brussel.