Vind strijkhulp in je buurt

Strijkpunt
Verfijn je zoekopdracht:
Verfijn je zoekopdracht:

Strijkhulp aanvragen

Laat je strijk over aan ons. Een medewerker contacteert je zo snel mogelijk om je in contact te brengen met een van onze vele strijkpunten.

Poetshulp met dienstencheques

Hulp nodig? Reken op een van onze vaste huishoudhulpen. Betalen kan met dienstencheques.

Helan Kinderdagverblijven

Onze ervaren kinderbegeleiders vangen je kind op in een kindvriendelijke, stimulerende en warme sfeer.

Kraamzorg

Nood aan helpende handen? Wij bieden ondersteuning voor jonge ouders. Vertrouw op ons voor verzorging, opvolging en advies.

Duurzaamheid kinderopvang

Kleine voetjes, groot verschil! Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

Helan. Helemaal welzijn.

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Ontvang een uitkering als je ziek bent, kies voor een betaalbare hospitalisatie- en tandverzekering, geniet van extra voordelen voor jouw gezondheid, en krijg zorg op maat in elke levensfase voor jou en je gezin.

Ontdek Helan ziekenfonds

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

10 poetstips van onze Poetscoaches

Bij Helan Huishoudhulp volgt een professioneel team van Poetscoaches alle huishoudhulpen op. Zo kun je als klant bij ons altijd rekenen op een professionele poetshulp, die met plezier komt werken, en die goed communiceert. Dit zijn de 10 top-poetstips van onze Poetscoaches.

Blog

Meer tijd om mama te zijn, met je huishoudhulp

Mama worden is het mooiste wat er is. Al komt er wel heel wat bij kijken. Eerst de kinderkamer, nieuwe spulletjes en alle administratie. En dan komt eindelijk dat langverwachte kleintje. Een prachtige periode waar je elke minuut van de dag van zou willen genieten. Maar naast je baby heb je ook nog: de rest van je gezin, meer familie, je vrienden, een job en een huis om voor te zorgen. Al kun je dat laatste natuurlijk ook gewoon aan je huishoudhulp toevertrouwen.