Herbekijk het webinar: Deconnecteren van je werk, hoe doe je dat?

 

 

Deconnecteren kan je leren

Je losmaken van je werk verhoogt je welzijn én levert tijdswinst op. Maar ‘deconnecteren’ is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Leer er alles over in dit webinar.


Te bekijken tot 4 oktober.


In dit webinar:

    Het werd aangetoond dat er een verband is tussen gezondheidsproblemen en het gebrek aan deconnectie. In deze interactieve sessie boordevol tips en tricks geeft Dr. Declercq je inzicht in het belang van deconnectie. Het webinar zit vol praktijkvoorbeelden en er is ruimte om vragen te stellen.

    Over de spreker:

      Dr. Inge Declercq is neuroloog, neurowetenschapper en slaap- en stressexpert. Empathie en mensen helpen vanuit een wetenschappelijk onderbouwd pragmatisme zijn haar leidraden. Ze deelt in mensentaal haar neurowetenschappelijke kennis over de kracht van deconnecteren.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Wat is chronische stress en hoe kan je ontstressen?

Wanneer je langdurig enkel bezig bent met je to do's en je geen aandacht meer hebt voor je zintuigen, spreken we van chronische stress.

zelfliefde

Welzijn begint bij jezelf graag zien

Jezelf graag zien, of mild zijn voor je lichaam én je geest, kan wonderen doen voor je welzijn. Begin er vandaag nog aan met onze tips.