Kraamzorg: helpende handen voor ouders

  • Ondersteuning voor jonge ouders
  • Verzorging, ondersteuning, opvolging en advies
  • Door ervaren en professionele kraamverzorgenden
  • In de kraamtijd
Kraamzorg aanvragen

Kraamzorg door verzorgenden

Babyverzorging, lichte huishoudelijke taken of gewoon een rustmomentje voor jezelf? Een kraamzorg neemt je wat taken uit handen en staat steeds klaar met advies. Grotendeels terugbetaald bovendien.

Begeleiding door een vroedvrouw

Voor, tijdens en na de bevalling rekenen op professioneel advies en medische opvolging? Een vroedvrouw staat gedurende je hele avontuur voor je paraat. Van prille zwangerschap tot de eerste maanden thuis.

“Zonder kraamzorg zie ik mijn huishouden niet meteen goed komen. Dankzij de hulp van onze kraamverzorgende kan ik meer rusten en extra aandacht geven aan mijn twee andere kindjes.”

Hilde, 36 jaar

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Vraag je huishoudhulp aan

Druk thuis? De goed opgeleide huishoudhulpen van Helan nemen je graag wat werk uit handen.

Vakantie

Nood aan rust, avontuur of ontspanning? Helan helpt jou om te herbronnen met vakantiekampen voor je kind(eren) of vakantieverblijven voor het hele gezin.

Dentalia Up

Bescherm je gezin tegen hoge tandzorgkosten. Krijg tot 4.000 euro terug voor tandverzorging, beugels, kronen, implantaten en meer.