News

Ook diëtisten en kine's kunnen nu Bewegen Op Verwijzing voorschrijven

Goed nieuws! Het aantal zorgberoepen dat naar een Bewegen Op Verwijzing-coach kan doorverwijzen, is uitgebreid.

Dit betekent dat een diëtist, een kinesitherapeut, een arts, een verpleegkundige, een apotheker, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut, een vroedvrouw en een podoloog nu ook ondersteund worden door een Bewegen Op Verwijzing-coach.

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met professionele coaching en een beweegplan op maat op weg naar een actiever leven. In 2022 hebben maar liefst 2.258 Vlamingen de stap gezet naar Bewegen Op Verwijzing.

Bekijk het voordeel

Deel dit artikel

Verder lezen

12 oktober
Blog

Gratis webinar: Digitaal bewust opvoeden

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind/jongere, het continu actief zijn op sociale media of het voortdurende gamen? Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, waar moet je op letten en hoe hou je het binnen de perken?

10 oktober
Blog

‘Zie mijn pijn’ maakt mentale pijn zichtbaar met artificiële intelligentie

Psychisch lijden is vaak onzichtbaar en moeilijk onder woorden te brengen. Maar mentale pijn is écht. Via artificiële intelligentie maakte Helan Ziekenfonds de pijn van drie mensen zichtbaar én bespreekbaar.

25 april
Blog

Vluchtelingen uit Oekraïne helpen? Helan helpt graag mee

Help jij vluchtelingen uit Oekraïne om wegwijs te raken na aankomst in België? Je staat er niet alleen voor! Weet dat je ook op Helan kan rekenen.

04 januari
Blog

Op een gezond nieuw jaar

2021 was best een pittig jaar, ook voor onze dienst Helan Kinderopvang. Begin 2021 bundelden we de krachten tussen de voormalige Partena en OZ-kinderdagverblijven tot een kinderopvangdienst met 51 kinderdagverblijven, actief in 4 Vlaamse provincies en Brussel.