Herbekijk het webinar: Mentale problemen bij je dierbare, hoe ga je ermee om?

 

 

Je staat er niet alleen voor

Heeft iemand in jouw dichte omgeving te maken met een psychische kwetsbaarheid zoals een depressie of burnout? Dan kan ook jouw leven hierdoor sterk beïnvloed worden. Leer in dit webinar hoe je hiermee kan omgaan.


Te bekijken tot 26 oktober.


In dit webinar:

    Dit webinar wordt een interactieve sessie boordevol tips en tricks. We komen meer te weten over het onstaan van de psychische kwetsbaarheid. Ook leren we hoe we moeilijke situaties kunnen vermijden en hoe we voor onszelf kunnen blijven zorgen in uitdagende periodes.

    Over de spreker:

      Lennie Van Proeyen is systeempsychotherapeute en ervaringsdeskundige in psychische kwetsbaarheid in de naaste omgeving. Ze wisselt getuigenissen af met praktische handvaten om je veerkracht te vergroten.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Samenleven met iemand die mentale problemen heeft: hoe doe je dat?

Mentale problemen zijn ontzettend moeilijk voor de persoon in kwestie. Maar ook de impact op een huisgenoot mag niet vergeten worden. Cedric, psycholoog bij Helan Luisterlijn, geeft enkele tips om hier als huisgenoot mee om te gaan.

zelfliefde

Welzijn begint bij jezelf graag zien

Jezelf graag zien, of mild zijn voor je lichaam én je geest, kan wonderen doen voor je welzijn. Begin er vandaag nog aan met onze tips.