Gratis webinars

Heb je een interessante webinar gemist? Of wil je bepaalde informatie nog eens opnieuw bekijken? Hier vind je alle webinars van de afgelopen maanden. Herbekijk ze zoveel je wil.

Herbekijk de webinars

Hoe praat je met je kind over seksualiteit?

Kom meer te weten over de seksuele ontwikkeling van je kind en hoe je daarop kan inspelen als ouder. Webinar door Wannes Maggits van Sensoa.

mentale veerkracht

Het microbioom

Hoe ontstaat darmkanker? Om een antwoord te vinden op die vraag, moeten we onze darmflora ofwel het microbioom onder de loep nemen. Dr. Luc Colemont geeft een heldere uitleg.

digitaal bewust opvoeden

Mentale veerkracht

Je job, je gezin, je hobby en allerlei sociale verplichtingen. Ben jij ook op zoek naar meer evenwicht en balans in je leven? Laat je inspireren tijdens deze lezing van Björn Prins.

mentale veerkracht

Hoe communiceer ik met mijn dokter?

Tijdens een bezoek aan de dokter komt er heel wat informatie op je af. Vergeet je je vragen soms te stellen? Is de uitleg van je dokter niet altijd duidelijk? Gabry Kuijten geeft je tips!

Digitaal bewust opvoeden

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind? Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Matthias Dewilde geeft tips!

digitaal bewust opvoeden

De kracht van slapen

Dr. Inge Declercq geeft je in dit webinar tools en tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn om je energieniveau overdag en je slaapkwaliteit te optimaliseren.

kracht van slapen

Krachtig ouderschap

Alle ouders willen graag het beste voor hun kroost. Soms twijfel je wel eens of je het wel goed genoeg doet. Pia Leurs geeft je 10 tips over opvoeden in de huidige maatschappij.

krachtig ouderschap

Schrijf je in voor de gratis webinars

Je geest verruimen, ook dat is welzijn. Daarom organiseren we gratis webinars over verschillende onderwerpen.

Ontdek het aanbod

Omgaan met verlies

In dit webinar neemt Lennie Van Proeyen je mee op een tocht die inzicht verschaft in wat verlies met ons doet en welke gedaanten het rouwproces kan aannemen.

menopauze

Stop met musturberen

Jezelf te veel druk op leggen. Vinden dat je bepaalde dingen moet doen. Dat is musturberen. Heb jij er ook last van? En wil je graag leren loslaten? Luisterlijn-psycholoog Julie Denis geeft je tips.

musturberen

Menopauze voor dummies

De menopauze is een natuurlijk fenomeen. Het hoeft je niet af te schrikken, zeker niet als je aandacht hebt voor de tekenen en tijdig de juiste acties onderneemt. Kom er alles over te weten.

menopauze

Hartcoherentie

Liesbeth Buytaert neemt je mee in de wereld van ademhaling en hartcoherentie. Ontdek wat het is, voor wie het is en vooral: hoe je dat nu juist aanpakt. 

hartcoherentie

Jezelf doelen stellen en ze waarmaken

Hoe doe je dat: jezelf realistische doelen stellen? Wat zijn de do’s-and-don’ts, de valkuilen en de winning goals? Jens Van Lier, gekend als de Wielerpsycholoog, geeft praktische tips.

digitaal bewust opvoeden

Een brede kijk op jouw welzijn

musturberen

Musturbeer jij ook te veel?

Nee, het is niet wat je denkt. En ja, je doet het waarschijnlijk regelmatig. Musturbeer jij ook te veel? Doe hier de test en kijk je musturbatiegedrag in de ogen.