Gratis webinars

Heb je een interessante webinar gemist? Of wil je bepaalde informatie nog eens opnieuw bekijken? Hier vind je alle webinars van de afgelopen maanden. Herbekijk ze zoveel je wil.

Herbekijk de webinars

Menopauze voor dummies

De menopauze is een natuurlijk fenomeen. Het hoeft je niet af te schrikken, zeker niet als je aandacht hebt voor de tekenen en tijdig de juiste acties onderneemt. Kom er alles over te weten.

Krachtig ouderschap

Alle ouders willen graag het beste voor hun kroost. Soms twijfel je wel eens of je het wel goed genoeg doet. Pia Leurs geeft je 10 tips over opvoeden in de huidige maatschappij.

Geef darmkanker geen kans

Elke dag verliezen 10 families in België iemand aan darmkanker. En toch is darmkanker eenvoudig vroegtijdig op te sporen. Als dat gebeurt, is de kans op genezing zelfs méér dan 90%. Alleen weten weinig mensen dit. Dr. Luc Colemont geeft je heldere uitleg.

Schrijf je in voor de gratis webinars

Je geest verruimen, ook dat is welzijn. Daarom organiseren we gratis webinars over verschillende onderwerpen.

Ontdek het aanbod

Hartcoherentie

Liesbeth Buytaert neemt je mee in de wereld van ademhaling en hartcoherentie. Ontdek wat het is, voor wie het is en vooral: hoe je dat nu juist aanpakt. 

Stop met musturberen

Jezelf te veel druk op leggen. Vinden dat je bepaalde dingen moet doen. Dat is musturberen. Heb jij er ook last van? En wil je graag leren loslaten? Luisterlijn-psycholoog Julie Denis geeft je tips.

Een brede kijk op jouw welzijn

musturberen

Musturbeer jij ook te veel?

Nee, het is niet wat je denkt. En ja, je doet het waarschijnlijk regelmatig. Musturbeer jij ook te veel? Doe hier de test en kijk je musturbatiegedrag in de ogen.

Bescherm je huid

Wie wordt er nu niet blij van de zon. Maar weet jij ook hoe je jezelf beschermt tegen de schadelijke UV-stralen? En hoe je kan zien of een huidvlekje verdacht is of niet? Helan helpt je een handje met tips en info.