Gratis webinars herbekijken

Heb je een interessante webinar gemist? Of wil je bepaalde informatie nog eens opnieuw bekijken? Hier vind je alle webinars van de afgelopen maanden. Herbekijk ze zoveel je wil. Kijk zeker ook naar ons aanbod live webinars.

Herbekijk de webinars

Moeilijke etertjes

Zijn er heel wat smaken die je kind niet lust? Ben je bezorgd over het eetgedrag van je zoon of dochter? Diëtiste Vicky De Beule toont je tijdens deze webinar hoe je een scheefgegroeid eetklimaat bijstuurt met positieve voedingsstrategieën.

Webinar ademen

Grip op je vrouwelijke hormonen

Ben je op zoek naar inzichten om de menopauze te begrijpen en er beter mee om te gaan? Menopauzeconsulent Ruth Delbeke neemt je mee.
 

Webinar ademen

Beter slapen, een droom?

De kwaliteit van je slaap heeft een impact op je mentale én fysieke gezondheid. Maar wat doe je eraan? Krijg alle tools en 14 tips om je slaap te verbeteren.
 

Webinar ademen

Ademen als tool voor een betere gezondheid

Bewust ademen is een krachtig instrument om je mentale en fysieke gezondheid te versterken. Een ademexpert van Moonbird legt uit welk effect ademen op je lichaam en geest heeft.

Webinar ademen

Hormoonverstoorders

Wat is een hormoonverstoorder? De meerderheid van de Vlamingen heeft er nog nooit van gehoord. Toch vind je ze overal terug. Christian Horemans legt tijdens dit webinar wat hormoonverstoorders zijn en de impact op onze gezondheid.

Webinar Deconnecteren

Imposter syndroom

Lennie Van Proeyen legt je uit wat het imposter syndroom is en hoe je hiermee kan omgaan. Mogelijke oorzaken en invloeden worden besproken, maar er wordt ook gekeken om de kern van het syndroom aan te pakken. 

Webinar Imposter syndroom

Deconnecteren van je werk

Je losmaken van je werk verhoogt je welzijn én levert tijdswinst op. Maar ‘deconnecteren’ is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dr. Inge Declercq reikt je bruikbare tools aan.

Webinar Deconnecteren

Schrijf je in voor de gratis webinars

Je geest verruimen, ook dat is welzijn. Daarom organiseren we gratis webinars over verschillende onderwerpen.

Ontdek het aanbod

Voorafgaande zorgplanning

In dit webinar legt professor Distelmans hoe je aan voorafgaande zorgplanning kan doen. Het wordt een interactieve sessie met waardevolle inzichten over wilsverklaringen. Hij leert je over de regelgeving, hoe je een wilsverklaring invult en welke soorten er bestaan.

Webinar Deconnecteren

Borstvoeding: van aanhappen tot zuigflesjes

Tijdens deze webinar krijg je alle info over borstvoeding. Vroedvrouw Elisabeth Vanwinkel en Stéphanie Schamp van Helan Zorgwinkel geven concrete tips en advies bij het geven van borstvoeding.

Webinar Deconnecteren

Assertief communiceren

Leer hoe je je eigen mening kan uiten en tegelijk rekening te houden met de belangen van je gesprekspartner. Psychologe Julie Denis legt uit wat assertief communiceren precies inhoudt, en welke andere communicatiestijlen er zijn. 

Webinar Deconnecteren

Kleine voornemens gaan langer mee

Iets doen aan je voeding, beweging, slaap of mentale gezondheid? Gewoon beginnen. Met die eerste kleine stap. Want die is altijd beter dan gewoon niets doen. Psycholoog & coach Cedric Arijs legt uit hoe je je goede voornemens dit jaar wél volhoudt.

Webinar Deconnecteren

Mentale problemen bij je dierbare, hoe ga je er mee om?

Woon je samen met iemand met een psychische kwetsbaarheid? (depressie, bunout, ...) Ben je de partner, ouder of een naast familielid? Volg dan het webinar met psychotherapeut Lennie Van Proeyen, en krijg een antwoord op tal van vragen.

Webinar Deconnecteren