Herbekijk het webinar: Voorafgaande zorgplanning

  • Vul je gegevens hieronder in
  • Je ontvangt een mail in je mailbox
  • Herbekijk het webinar via de link in de mail

 

Sta erbij stil voordat het nodig is

Nadenken en beslissingen nemen over je toekomstige medische zorg en behandeling, noemt men ‘voorafgaande zorgplanning’.


Te bekijken tot 21 november.


In dit webinar:

    In dit webinar legt professor Distelmans hoe je aan voorafgaande zorgplanning kan doen. Het wordt een interactieve sessie met waardevolle inzichten over wilsverklaringen. Hij leert je over de regelgeving, hoe je een wilsverklaring invult en welke soorten er bestaan.

    Over de spreker:

      Professor Wim Distelmans is oncoloog en hoogleraar aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij schreef verschillende boeken over het thema 'waardig levenseinde' en is oprichter van LEIF, het 'Levens Einde Informatie Forum'

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

vrouw aan het rouwen
Testimony

Mentale gezondheid bij jongeren. Het verhaal van Sara

Als jongere krijg je heel wat veranderingen op je bord. Studeren, op kot gaan, vrienden maken. Je baant jezelf een weg door honderden nieuwe situaties. En soms gaat dat niet vanzelf. Zeker in een jaar waar je sociale contacten beperkt werden. Gaat het momenteel allemaal wat moeilijker? Weet dat je niet alleen bent. En dat er altijd hulp voor je is, als je dat wil.