Herbekijk het webinar: Zelfzorg tijdens de eerste 1000 dagen

 

 

Zelfzorg in de eerste 1000 dagen van het ouderschap

Negen maanden lang heb je als ouder reikhalzend uitgekeken naar dat ene moment: de geboorte! Een baby krijgen is voor ouders dan ook een fantastische ervaring. Tegelijk is het ook een ingrijpende gebeurtenis. Je kan je als kersverse mama en papa misschien onzeker voelen en met veel vragen zitten. Het welzijn van de ouders kan al eens op de achtergrond geraken in die prille fase. Nochtans heeft ook je kind er alle baat bij dat de beide ouders zich goed in hun vel voelen.


Te bekijken tot 21 juni.


In dit webinar:

    Wat is zelfzorg en hoe pas je dat toe in de praktijk? Zo versterken we jouw mentale welzijn als kersverse ouder.

    Over de spreker:

      An-Sofie Van Parys is van opleiding vroedvrouw, psychotherapeute en seksuologe.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Wat is chronische stress en hoe kan je ontstressen?

Wanneer je langdurig enkel bezig bent met je to do's en je geen aandacht meer hebt voor je zintuigen, spreken we van chronische stress.

zelfliefde

Welzijn begint bij jezelf graag zien

Jezelf graag zien, of mild zijn voor je lichaam én je geest, kan wonderen doen voor je welzijn. Begin er vandaag nog aan met onze tips.