Korting op je baby-uitzet

Een kindje krijgen brengt heel wat met zich mee. Maar de beste producten voor jou en je baby? Die vind je in Helan Zorgwinkel. Bovendien met korting als je klant bent bij Helan Ziekenfonds.

Jouw voordeel 50% korting in Helan Zorgwinkel

50% korting in Helan Zorgwinkel

  

Leden van Helan Ziekenfonds krijgen 50% korting op de producten uit het assortiment baby en kind in Helan Zorgwinkel, met een maximale korting van 150 euro per kind. 

Word jij blij van dit voordeel?

Hou een gezond leven betaalbaar met voordelen die lonen en geniet van onze service op maat.

Sluit aan bij Helan

Voorwaarden

  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.
  • Voor ouders van kinderen tussen 0 en 2 jaar.
    • Vanaf 01/01/2024 heb je al recht op dit voordeel vanaf de 5e zwangerschapsmaand en hoef je dus niet te wachten tot de geboorte*.
  • Je kind en jij zelf zijn klant van Helan Onafhankelijk ziekenfonds.

*Opgelet: De uitbreiding van dit voordeel is onder voorbehoud en moet goedgekeurd worden door de CDZ.

Hoe geniet je van dit voordeel?

Je ontvangt na inschrijving van je kind automatisch een e-mail of een brief met daarin de kortingscode voor je aankoop in Helan Zorgwinkel.

De code van jouw kortingsbon en het resterend saldo kan je makkelijk consulteren via jouw account op de webshop van de Helan Zorgwinkel. Klik na het inloggen op je naam bovenaan rechts en kies voor Mijn Voordelen.

Surf naar Helan Zorgwinkel en meld je aan als klant van Helan Ziekenfonds met je kortingscode. Je ziet meteen de ledenprijs.

Baby-uitzet in Helan Zorgwinkel

Een greep uit het assortiment

In Helan Zorgwinkel is er een speciale afdeling Baby en Kind voor de allerkleinsten. Je vindt er tal van babyspullen gaande van babyfoons, luiers en borstvoedingmateriaal tot kinderzitjes. 

Ontdek het aanbod