News

Op zoek naar gepersonaliseerd gezondheidsadvies? Doe mee!

Wil jij gezondheidsadvies krijgen op basis van je levensstijl? Dat treft! Helan zoekt 50 enthousiastelingen die willen meewerken aan dit pilootproject.

3 maanden gratis welzijnsbegeleiding

Als deelnemer heb je een smartwatch en ben je bereid om gedurende 3 maanden je wearable te koppelen aan het beveiligd platform Mirror.Report. Op basis van jouw persoonlijke data (vb. slaap, beweging, hartslagvariabiliteit, … ) geven wij je wekelijkse inzichten en adviezen. We vragen feedback over je gebruikservaring. Wil je kans maken op deze gratis begeleiding? Laat dan hier je gegevens achter. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 november.

Schrijf in

Wat houdt het proefproject in?

Onze gezondheidsexperten geven je gedurende 3 maanden inzichten en tips op basis van je gezondheidsdata.

  • Deelnemen kan via inschrijving
  • Als deelnemer heb je een wearable, zoals een smartwatch, en draag je deze gedurende de 3 maanden van het onderzoek
  • Je gaat akkoord dat je wearable gekoppeld wordt aan Mirror.Report
  • Je gegevens worden niet gedeeld met het ziekenfonds of derden. Enkel onze gezondheidexperten werpen een blik op je data
  • Je start ten laatste in november met het dragen van je smartwatch

Welke gezondheidsinfo mag je verwachten?

Er wordt dieper ingezoomd op je slaapduur, bewegingsactiviteiten en hartslagvariabiliteit. Je krijgt wekelijks een samenvattend rapport per mail. Verder vind je op het digitale Mirror.Report platform tips en trics om mee aan de slag te gaan. Ook leggen we graag de link naar interessante artikels en webinars. Kortom heel wat zaken om je gezondheid een kickstart te geven!

Wat is het doel van dit proefproject?

Als Helan ziekenfonds streven we naar een optimale gezondheidsondersteuning en willen we hierin blijven innoveren. Via dit project onderzoeken we of onze klanten het waardevol vinden om digitaal gecoacht te worden op basis van hun gezondheidsdata. Heb je een wearable en wil je gratis deelnemen aan dit onderzoek? Schrijf je dan snel in en word een van de 50 happy healthy testpersonen!

Schrijf in

Deel dit artikel

Verder lezen

voeten in water
Blog

Op zoek naar dat vakantiegevoel

Eindelijk vakantie… Een tijd waarin niets moet en veel mag. We gaan allemaal graag op zoek naar dat speciale ‘vakantiegevoel’. Maar wat als je je plannen moet bijsturen? Of wat als je een beetje bang geworden bent om te reizen?

dokter prikt arm
Blog

Bescherm je kinderen tegen kinkhoest en laat je vaccineren

Het kinkhoest vaccin wordt voor elke volwassene aanbevolen. Zeker als je in contact komt met pasgeboren baby's. Bovendien is het vaccin in de meeste gevallen gratis.

vrouw weegt zweet af
Blog

Weet wat je zweet

In de zomer zweet je wat af. Gezond denkt de één, vies denkt de ander. Onze perceptie over zweten – of de gevolgen daarvan – verschilt sterk van persoon tot persoon. Maar waar komt al dat zweet eigenlijk vandaag? We helderen het voor je op!

meisje eet een sandwich op
Blog

Naar school of het werk? Neem je gezonde lunch mee!

Genoeg van die saaie sandwich met kaas of salami? Jaloers op de frisse, kleurrijke, goed gevulde brooddoos van je buur? Tijd om jouw lunch te verrijken met gezonde(re) kost. Maar hoe zorg je nu precies voor een brooddoos die tegelijk gezond en lekker is? Onderstaande tips & inspiratie helpen je alvast op weg.