We helpen je graag verder

Heb je vragen, wil je bepaalde producten van dichtbij bekijken of wil je iets aankopen of huren? Bij Helan zit je goed.

Vrijblijvend advies van een ergotherapeut

Onze ergotherapeuten geven je gratis en deskundig advies om zo zelfstandig mogelijk in je eigen huis te blijven wonen. Ze bekijken samen met jou welke uitdagingen je ondervindt en zoeken een gepaste oplossing. Inclusief informatie over de kostprijs, het opmaken van een offerte en in sommige gevallen zelfs de bestelling van de materialen.

Soorten advies:

  • woningaanpassingen
  • hulpmiddelen
  • valpreventie
  • financieel advies

vraag vrijblijvend advies

Hulpmiddelen kopen of huren?

Bij de Helan Zorgwinkel vind je heel wat hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Van kleine hulpjes in huis tot incontinentiemateriaal en mobiliteitshulpmiddelen. Kom zeker eens langs.

Onze winkels

Wist je dat we ook een uitleendienst hebben? Daar kan je bepaalde hulpmiddelen huren. Zo kan je bepaalde zaken eerst even uittesten voordat je een aankoop doet. Soms heb je een hulpmiddel maar voor een korte tijd nodig. Ook dan is de uitleendienst handig!

Vragen voor de Zorgwinkel of uitleendienst?

Contacteer ons

Andere vragen

Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht. Meer weten over het zorgaanbod of tegemoetkomingen bij mobiliteitshulpmiddelen? Onze experten helpen je graag verder.

Stel je vraag

Woningaanpassing

Comfortabel wonen met een optimale levenskwaliteit, dankzij gratis advies op maat van onze ergotherapeuten.

Personenalarm

Een extra veiligheid om zo lang mogelijk thuis te wonen, met de alarmcentrale op amper 1 druk op de knop van je verwijderd.

Mobiliteitshulpmiddelen

De zorgkas betaalt de factuur van medische mobiliteitshulpmiddelen op voorschrift bij een bandagist.

Zorg aan huis nodig?

Verzorgende, administratieve en huishoudelijke hulp door professionele verzorgenden voor jou en je omgeving. Voor een korte of langdurige periode.