Dag van de huishoudhulp

Een dag waarop je je huishoudhulp kan bedanken voor alle inzet? Die bestaat. Want 20 juni is ‘Dag van de schoonmaak’. Een dag waarop ook wij onze Helan huishoudhulpen graag in de bloemetjes zetten!

Wat is dag van de schoonmaak?

De dag van de schoonmaak bestaat al meer dan 20 jaar, en werd door Mia Janssens het leven ingeroepen. Zij werkte toen als poetsvrouw bij de rijkswacht, maar vond dat ze daar te weinig waardering voor kreeg. Toen ze op ‘secretaressendag’ opmerkte hoe ander personeel wel in de bloemetjes gezet werd, richtte ze zelf ‘haar’ dag in. Zelf zegt zij daarover: “Schoonmakers hebben zwaar werk, dus ik vond dat wij daar ook recht op hadden.” En gelijk heeft ze.
 

Van kleinschalig idee tot nationaal fenomeen

Mia’s idee voor de dag van de schoonmaak sloeg aan en groeide uit tot een nationaal gegeven. Overal in België wordt elk jaar veel schoonmaakpersoneel in de bloemetjes gezet, en dat is ook zo bij Helan. Onder het moto ‘Je huishoudhulp is goud waard’ maken we onze klanten attent op het harde werk en de inzet van onze huishoudhulpen.

En met succes, want vorig jaar alleen al spraken honderden klanten hun dankbaarheid uit via complimentjes. Lees snel enkele reacties.
 

Heb jij een huishoudhulp die je nooit meer zou kunnen missen?

Laat het hem of haar weten op 20 juni 2022. Prik de datum alvast in je agenda, zodat je het niet vergeet!
 

Dag van de huishoudhulp

Aan de slag als huishoudhulp?

Ben je zelf aan de slag als huishoudhulp? Laat je dan eens goed in de watten leggen. Niet alleen op 20 juni, maar elke dag. Kies voor een werkgever die écht in jou investeert, zoals Helan Huishoudhulp. Ontdek snel al je voordelen van werken bij Helan.

Jouw voordelen bij Helan