De klantenbijdrage

We vinden het belangrijk dat onze huishoudhulpen zich goed voelen. Met jouw klantenbijdrage geven we het welzijn van onze poetshulpen een duwtje in de rug.

Wat is de klantenbijdrage?

Tenzij je klant bent bij Helan ziekenfonds, betaal je twee keer per jaar een bijdrage van 30 euro voor je poetshulp met dienstencheques. De factuur wordt je in januari of juli toegestuurd en is van toepassing voor elk semester waarin je beroep deed op onze dienstverlening.

De klantenbijdrage is de enige extra kost die we in rekening brengen als je een poetshulp inschakelt, en dient als investering in opleiding en coaching voor je huishoudhulp.

Waarvoor wordt de klantenbijdrage gebruikt?

Als dienstenchequebedrijf krijgen we subsidies voor de praktische werking van onze organisatie, zoals het loon van onze huishoudhulpen. Met de klantenbijdrage kunnen we net dat beetje meer voor je huishoudhulp betekenen. Concreet investeren we de bijdrage in:

  • Ondersteuning voor jou, en coaching voor je huishoudhulp, van een vaste consulent.
  • Een team adviseurs die veiligheids- en preventiemaatregelen uitwerken voor je huishoudhulp.
  • Opleidingen voor je huishoudhulp, zoals poetsen, omgaan met stress, communiceren en ergonomisch werken.

We vinden het belangrijk dat onze huishoudhulpen zich goed voelen en duurzaam kunnen werken. Met de klantenbijdrage kunnen we dat waarmaken.

Samenwerken aan duurzame successen

Helan Huishoudhulp is het eerste dienstenchequebedrijf met een 'Investors in People'-logo, het kwaliteitscertificaat voor werkgevers die de focus leggen op het welzijn van medewerkers. Een kroontje op onze manier van werken, dat we mede aan jou te danken hebben. Effectief leiden, inspireren en ondersteunen, met jouw bijdrage kunnen we onze huishoudhulpen net dat beetje meer geven.

klantenbijdrage

Klanten van Helan ziekenfonds betalen geen bijdrage

Als je klant bent bij Helan ziekenfonds, en in orde bent met je ziekenfondsbijdragen, betaal je geen bijdrage voor je poetshulp. Je bespaart 60 euro per jaar, en ontvangt automatisch geen facturen voor de bijdrage. Nog geen klant van Helan? Laat deze korting niet aan je voorbij gaan en sluit aan bij ons.

Word nu klant

Helan ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Thuiszorg

Als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt, kunnen wij helpen. Met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en advies waar je wat aan hebt.

Kraamzorg

Nood aan helpende handen? Wij bieden ondersteuning voor jonge ouders. Je kan op ons rekenen voor verzorging, opvolging en advies.

Een brede kijk op jouw welzijn

Jongerencoach ondersteunt nieuwe poetshulpen

Jongeren aan het werk krijgen, en houden: dat is het doel van het Project Jongeren van het Sectoriaal Vormingsfonds en Helan Huishoudhulp. Om dat doel te bereiken werkt Helan Huishoudhulp in huis vanaf nu met Jongerencoaches.

Waarom werken bij Helan Huishoudhulp?

Bij Helan Huishoudhulp in huis vinden we het belangrijk dat huishoudhulpen zich goed voelen in hun job. Onze consulenten zorgen voor een goede begeleiding en organiseren kwalitatieve opleidingen. Want voor Helan maken medewerkers het verschil: zij bepalen de kracht van onze organisatie.