Helan strijkshops in goede handen bij Group-f

overname

Vanaf 12 juni neemt Group-f de 4 strijkshops en 4 strijkdrops van Helan Huishoudhulp over. Het gaat om de shops in Herenthout, Merelbeke, Wilrijk en Zottegem, en de drops bij UGent, Wiebelwijs, X²O en Overstock.

We kunnen ons voorstellen dat deze verandering vragen oproept. Op deze pagina vind je heel wat antwoorden.

Veelgestelde vragen en antwoorden

De 4 strijkshops (in Herenthout, Wilrijk, Zottegem en Merelbeke), en 4 drops (bij UGent, Wiebelwijs, X²O en Overstock), zijn slechts een klein onderdeel van de Helan groep.

Group-f is een professionele speler in de markt van strijkshops. We vonden in hen een overnemer die onze waarden deelt: zorg voor de medewerkers en de klanten. Daarom beslisten we om de 4 strijkshops en 4 strijkdrops over te laten aan Group-f.

Het strijkpersoneel van de strijkshops werkt verder onder de vleugels van Group-f. Ze houden hun job volgens dezelfde arbeidsvoorwaarden en uurroosters.

Vanaf 12 juni baat Group-f de strijkshops uit. Je kan dus gewoon je strijk blijven binnenbrengen in de huidige strijkshops. Let erop, vanaf 12/06 bevindt de strijkshop in Wilrijk zich op 350 m van de huidige locatie. Het adres is Kruishofstraat 140C - 2610 Wilrijk. De andere strijkshops blijven op dezelfde locatie.

We zijn ervan overtuigd dat Group-f, als ervaren uitbater van strijkshops, je vlot zal bedienen.

Group-f baat de 4 strijkdrops van UGent, X²O, Overstock en Wiebelwijs verder uit. Klanten van de strijkdrops kunnen daar nog steeds hun strijk binnensteken. 

Wees gerust, je huishoudhulp komt gewoon verder. Helan Huishoudhulp blijft investeren in huishoudhulp bij de klanten. Er verandert dus niets aan onze samenwerking.

In Herenthout verandert er niets.

In Wilrijk zet Group-f de activiteiten verder in een bestaande strijkshop, op 350 meter van de huidige locatie. 

In Zottegem en Merelbeke gaat de strijkdienst voorlopig door in de ateliers van Helan. Group-f zal binnenkort wel een nieuw atelier in dezelfde buurt zoeken op deze 3 plaatsen.

Vragen over Group-f

Group-f begon in 2004 en groeide uit tot een gevestigde waarde in schoonmaak, strijkhulp en technische ondersteuning. Group-f richt zich zowel op de particuliere markt als op bedrijven. Het familiebedrijf werkt vanuit Kontich en heeft meer dan 2000 medewerkers. Ze hechtten veel belang aan een goede relatie met hun klanten en medewerkers. 

Voor praktische vragen rond de strijkshops en -drops kan je mailen naar strijk@group-f.be.

Nog vragen voor Helan Huishoudhulp?

Heb je nog een andere vraag voor Helan Huishoudhulp? Contacteer ons via het contactformulier. We bekijken het samen met jou.

Contacteer ons