Strijkservice voor bedrijven

  • Strijkdienst voor je medewerkers op de werkvloer
  • Mooie troef voor je HR-beleid
  • Geen extra organisatie, wij regelen alles van a tot z
  • Vaste jaarlijkse fee
Meer informatie

Onze strijkservice, een win-win voor jou én je werknemers

Neem je werknemers wat werk uit handen met de strijkservice. Zij geven hun strijk af op de werkvloer en wij pikken die op. Enkele dagen later bezorgen we alles, netjes gestreken, terug. Extra comfortabel voor je werknemers, maar ook goed voor jou. Want als gewaardeerd extralegaal voordeel opent de strijkservice deuren voor je HR-beleid.

Waarop kan je rekenen?

Comfort voor je werknemers

Je werknemers geven hun strijk gewoon af op het werk. Geen tussenstop, geen verloren tijd.

Icon
Strijkservice voor bedrijven

Organisatie van a tot z

Transport, droppunten, afhaaltijden. Breek er je hoofd niet over. Wij regelen alles voor je. Van a tot z.

Icon

Ervaren professionals

Een plooi, te warm, te weinig stoom. Strijken is moeilijker dan je denkt. Vertrouw op onze professionals voor een onberispelijk resultaat.

Icon
Strijkservice voor bedrijven. Goed voor je werknemers, goed voor jou als werkgever.

Belangrijk om te weten

De strijkservice voor bedrijven organiseren we om logistieke redenen momenteel alleen voor ondernemingen in het Gent. Heb jij een bedrijf buiten deze regio? We werken eraan om ook jouw werknemers zo snel mogelijk van onze service te laten genieten.

Het gemak van dienstencheques voor je medewerkers

Betalen doen je medewerkers met dienstencheques. Want die zijn snel, eenvoudig én fiscaal voordelig.

Het systeem van elektronische dienstencheques biedt heel wat comfort. Na de inschrijving bij Sodexo beschikken je medewerkers over een elektronische portefeuille met dienstencheques. Dienstencheques bestellen en betalen met dienstencheques, kan met een klik via de app.

De dienstencheque is een gesubsidieerd betaalmiddel. En heeft dus een aantrekkelijk tarief. Daarbovenop krijgen je medewerkers elk jaar een fiscaal voordeel op een groot aantal aangekochte dienstencheques.

Van inschrijven bij Sodexo, tot betalen met dienstencheques. Alle informatie die je medewerkers nodig hebben om met dienstencheques aan de slag te gaan, hebben we op één pagina verzameld.

Alles over dienstencheques 

Particulier? Drop je strijk in een van onze strijkpunten

Ben je als particulier op zoek naar een helpende hand voor je strijk? Dan kan je terecht in een van onze strijkpunten in je buurt. Je strijk wordt onder handen genomen door enthousiaste professionals, waardoor je je strijk in no time kan ophalen. Ook buiten de kantooruren. Betalen voor deze excellente service doe je voordelig met dienstencheques.

Vind een strijkpunt in je buurt

 

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Thuiszorg

Als je ouder wordt, ziek bent, of tijdelijk zorg nodig hebt, kunnen wij helpen. Met thuiszorg, zorgmateriaal, administratieve hulp en advies waar je wat aan hebt.

Een brede kijk op jouw welzijn

Waarom werken bij Helan Huishoudhulp?

Bij Helan Huishoudhulp in huis vinden we het belangrijk dat huishoudhulpen zich goed voelen in hun job. Onze consulenten zorgen voor een goede begeleiding en organiseren kwalitatieve opleidingen. Want voor Helan maken medewerkers het verschil: zij bepalen de kracht van onze organisatie.