Werken als huishoudhulp in Kruibeke

  • Werkzekerheid bij een grote stabiele organisatie
  • Een job met flexibele uren in Kruibeke
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de Helan groep
  • Een werkgever die echt in jou investeert
Solliciteer nu Ontdek alle voordelen

Jouw job. Ook dat is welzijn.

Bij Helan hebben we een bredere kijk op werk. Vrije tijd, je gezin, studeren, zelfontplooiing, …. En dat gunnen we jou helemaal. Daarom investeren we in jou bij Helan Huishoudhulp. Ben jij gelukkig in je job? Dan doe je die graag en goed, en maak je onze klanten blij. Reken op waardering, respect en doorgroeikansen. Reken op een job dichtbij huis en flexibele uren. Reken op een correcte en stipte betaling van je loon. Want samen zijn wij Helan, helemaal welzijn.

Ben je al huishoudhulp?

Schrijf je in bij ons en pluk daar de vruchten van.

Solliciteer nu

Waarom werken bij Helan?

Al jouw voordelen op een rij

Werken bij Helan, da’s niet zomaar een job. Je geniet van heel wat voordelen: mooi loon, stipte betaling, werk in jouw buurt, flexibele uren, eindejaarspremie en maaltijdcheques en zoveel meer!

Icon

Maak huizen proper en mensen gelukkig.

Thuiskomen in een proper huis. Daar worden mensen blij van. En dankbaar. Je krijgt waardering voor je werk. Niet alleen van jouw klanten, maar ook van ons.

Icon

Krijg kansen om door te groeien.

Huishoudhulp is een job waarbij je ter plaatse blijft trappelen? Niets is minder waar. Je krijgt doorgroeikansen binnen de hele Helan groep.

Icon

Word stipt en correct betaald.

Werken bij een grote stabiele organisatie geeft je heel wat zekerheid. Reken op een stipte betaling van je loon en heel wat extralegale voordelen.

Icon

Werk dichtbij huis, wanneer het jou past.

Werk je graag met flexibele uren omdat je nog een opleiding volgt of omdat je de kinderen van school wil halen? Dat kan.

Icon

“Ik ben super tevreden van mijn coach, als ik vragen heb regelt ze alles. Ook op de consulenten kan ik rekenen: ze zoeken vervanging, regelen verplaatsingen enzovoort.”

Stephanie .

“Stephanie? Dat is echt een toffe. En die klik was er vanaf dag één. Als consulent staat ze altijd voor me klaar en alles is bespreekbaar. Ik ben blij dat ik bij Helan ben terecht gekomen.”

Magda .

“De band die ik met mijn klanten heb is onbetaalbaar. Net als het plezier dat ik beleef als ze tevreden zijn. Ik krijg vaak complimentjes. En dat doet me deugd. Mijn werk wordt geapprecieerd, dat is belangrijk voor mij.”

Shenaya .

“Zoveel jaar geleden begon ik als huishoudhulp bij Helan. Maar al snel werd mijn potentieel opgemerkt. Toen er een plekje vrijkwam binnen het support team, stelde mijn consulente mij voor als kandidaat. Vandaag ben ik zelf al 12 jaar consulente bij Helan, en geniet ik heel wat afwisseling en uitdagingen.”

Natascha .

“Ik ben ontzettend tevreden van de samenwerking met mijn consulent. Als ik een probleem heb, dan kunnen ze me snel en goed helpen.”

Teresa .

Meer ervaringen

Stephanie
Magda
Shenaya
Natascha
Teresa

Praktische vragen en antwoorden

Je krijgt: werkkledij, veiligheidsschoenen, een telefoonvergoeding, een kilometervergoeding, een gratis abonnement voor De Lijn als je met de bus naar het werk gaat, een eindejaarspremie, maaltijdcheques en tal van voordelen bij ons ziekenfonds.

Ja. Daar houden we ons aan. Helan is een stabiele werkgever, en er is altijd een plaats voor jou. Je krijgt dus meteen - van bij je start – een vast contract en werkzekerheid.

Zeker en vast. Hoeveel en wanneer je werkt, kies je zelf. Tijdens je sollicitatie geef je je beschikbare momenten aan. Als je dan in dienst treedt, zorgen we voor een uurrooster dat helemaal bij je past. We vragen wel om minimaal 10 uur per week te werken als huishoudhulp.

Van maandag tot vrijdag tussen 8 en 17 uur. Er is geen avond- of weekendwerk mogelijk.

Minimaal 10 uur en maximaal 38 uur per week.

Wij bieden enkel vaste contracten onbepaalde duur aan. Jammer genoeg is het systeem van flexi job niet van toepassing voor huishoudhulpen. Het systeem van flexi-jobs is alleen voor werkgevers in de horeca of de detailhandel.

Huishoudhulp

Ben je al huishoudhulp?

Ben je al huishoudhulp? Schrijf je in bij ons en pluk daar de vruchten van. Jij krijgt een vast contract, aantrekkelijke extralegale voordelen en coaching. Jouw klanten kunnen voordelig gebruik maken van dienstencheques, en zijn verzekerd als er iets zou gebeuren.

Solliciteer nu

Wie zijn we?

Helan staat voor ‘helen’. Maar vooral ook voor ‘elan’, onze gedrevenheid om jou te ondersteunen in een kwaliteitsvol en onafhankelijk leven. Reken op onze expertise, ons enthousiasme, en ons aanbod op maat van jouw leven.

Werken bij Helan

Zo’n 5.000 medewerkers zetten zich elke dag in voor onze klanten. Heb je ook een hart voor mensen en ben je klaar voor je nieuwe professionele uitdaging? We leren je graag beter kennen.

Deel van een groter verhaal

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds en zoveel meer. En maakt als organisatie op haar beurt deel uit van een groter geheel, dat kwalitatieve diensten aanbiedt aan particulieren en professionals.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Huishoudhulp

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen je graag wat werk uit handen. Voor strijkhulp kan je ook terecht in onze Strijkshops of Strijkpunten in je buurt.

Een brede kijk op jouw welzijn

Opleidingen voor huishoudhulpen

Elke dag gaan meer dan 3.600 huishoudhulpen aan de slag bij klanten van Helan Huishoudhulp. Ze hebben allemaal een vast contract en werken bij klanten die écht bij hen passen. Want Helan is een betrouwbare werkgever, die hard investeert in de zorg voor z’n huishoudhulpen.

Carrièreswitch naar huishoudhulp: Dirk deed het!

Begin vorig jaar ging het Dirk (56) voor de wind. Hij was net in het huwelijksbootje gestapt en trok elke dag met plezier naar zijn werk. Maar toen corona toesloeg en voor dat laatste een stokje stak, was het toch even slikken. Daar stond hij dan, zonder job. Gelukkig is Dirk een enthousiasteling die niet bij de pakken blijft zitten, en ging hij meteen op zoek naar ander werk. Toen hij daarvoor bij Helan aanklopte, was het meteen raak.