Vi Health-app

Opvliegers? Slapeloze nachten? Wisselende emoties? Overgangsklachten als deze komen vaker voor dan je denkt. De Vi Health-app informeert en ondersteunt jou om zo de overgang een stuk comfortabeler te maken. Zet je leven niet op pauze!

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

Maak 3 maand gratis gebruik de Vi Health-app

De Vi Health-app is speciaal ontworpen voor vrouwen vanaf 40 jaar die in de overgang zijn of overgangsklachten ervaren. Vi Health biedt ondersteuning zowel voor, tijdens als na de menopauze.

Wat je persoonlijke situatie ook is, welke klachten jij ook hebt, Vi Health helpt je om deze belangrijke levensfase soepel en comfortabel te doorlopen.

Download de Vi Health-app via deze link.

  • Vul je mailadres in en kies een wachtwoord.
  • Vul hierna de code 5JDP8kz3 in.
  • Vervolledig de volgende stappen in het registratieproces.

Je gratis gebruik wordt automatisch geactiveerd.

Lukt registratie niet? Bekijk hier de FAQ of neem contact op met support@vihealth.nl.

  • Je bent in orde met de ziekenfondsbijdragen.

Scan de QR-code

Download de app en volg de stappen hieronder.

 

Wil jij ook genieten van onze voordelen?

Klant worden bij Helan Ziekenfonds is heel eenvoudig. Sluit online aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De keuze is aan jou!

Sluit aan of Vraag vrijblijvend advies

 

Veelgestelde vragen

Vi Health is ontworpen voor vrouwen van 40 jaar en ouder die in de overgang zijn of overgangsklachten ervaren. Het platform biedt ondersteuning voor alle fasen van de overgang: van de perimenopauze, waarin de eerste symptomen verschijnen, tot de postmenopauze. Ongeacht je specifieke situatie, Vi Health helpt je deze belangrijke levensfase soepel en comfortabel te doorlopen. 

Alle inhoud is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de informatie en adviezen die we verstrekken nauwkeurig en up-to-date zijn. Vi Health werkt nauw samen met de VVOC, de Vereniging van Verpleegkundig Overgangsconsulenten, die ervoor zorgen dat de informatie medisch geverifieerd en betrouwbaar is. 

Naast verpleegkundigen werken we ook nauw samen met gynaecologen en cardiologen. Dr. Dayenne Ubachs is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit en het advies op ons platform.

Ja, Vi Health ondersteunt vrouwen gedurende alle fasen van de overgang. Onze inhoud en hulpmiddelen zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van elke fase, zodat je altijd relevante informatie en ondersteuning bij de hand hebt.

Met Vi Health hou je bij hoe je je mentaal en fysiek voelt. Op basis van je symptomen, menstruatiecycli, stress én leefstijlkeuzes helpen we jou patronen te vinden, en krijg je meer grip op de overgang door:

  • Te weten in welke fase van de overgang je zit
  • Zelfsturende programma's aangepast op jouw fase
  • Het bijhouden van jouw symptomen en opbouwen van een leefstijl rapport
  • Het ontdekken van patronen in jouw symptomen en triggers
  • Webinars en inloopspreekuren met experts
  • Toegang tot experts voor een 1:1 consult met een menopauze-expert
  • Toegang tot de unieke Vi Health community

 

Na de gratis proefperiode van 3 maanden krijg je een automatische mail met een factuur in je mailbox. Wil je het abonnement betalend verder zetten? Betaal dan de factuur die je kreeg per mail. Wil je het abonnement niet verder zetten? Dan hoef je niets te doen.

Gezondheidsapps

Veilige, kwalitatieve en betrouwbare apps met een meerwaarde voor je gezondheid. En die betalen we terug.

Menopauze

Zet je leven niet op pauze. Voor, tijdens en na de overgang.

Hospitalisatieverzekeringen

Geen zorgen om ziekenhuiskosten, want Hospitalia beschermt je voor, tijdens en na je opname. Hospitalia, de hospitalisatieverzekeringen via Helan.

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Arbeidsongeschiktheid en uitkering

Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid? Wanneer wordt je ziekte-uitkering uitbetaald? Wat zijn je rechten en plichten?