Warme maaltijden aan huis

  • Gezonde en verse maaltijden
  • Dagelijks aan huis geleverd
  • Met aandacht voor specifieke diëten

 

Reken op de Dienst Maatschappelijk Werk

De medewerkers van onze Dienst Maatschappelijk Werk zoeken voor jou een geschikte traiteur die warme maaltijden aan huis bezorgt. In de regio Gent en Zelzate werken we samen met de dienst maaltijden van i-mens.

kost maaltijden

Hoeveel kosten de maaltijden?

Hoeveel je betaalt voor je warme maaltijden, hangt van een aantal factoren af. Zo werken sommige diensten bijvoorbeeld met een inkomensgerelateerde prijs. Een Helan-medewerker gaat samen met je op zoek naar de meest interessante partner, op maat van jouw specifieke situatie. Contacteer ons voor jouw warme maaltijden aan huis.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Huishoudhulp

Druk thuis? Onze goed opgeleide huishoudhulpen nemen je graag wat werk uit handen. Voor strijkhulp kan je ook terecht in onze Strijkshops of Strijkpunten in je buurt.

Helan ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen, koesteren en helpen je kind spelend leren.

Een brede kijk op jouw welzijn

Vind zorg op maat in 3 stappen

Wanneer je ouder wordt, hebben veel mensen een mening over hoe jij jouw leven zou moeten inrichten. Je hebt extra zorg nodig; het is tijd voor een rusthuis; je gaat beter niet meer alleen op stap, … Familie, vrienden en zorgverleners bedoelen het goed, maar uiteindelijk is er maar een iemand die écht weet wat goed voor jou is en dat ben jijzelf. Ons stappenplan helpt je om een zorgoplossing op maat van jouw situatie te vinden.

Want zo belangrijk is zelfzorg

In januari worden er traditiegewijs heel wat lijstjes met goede voornemens gemaakt. Een van de voornemens die hier vaak op verschijnen, is om meer tijd te nemen voor zichzelf, ook wel 'zelfzorg' genoemd. Maar wat is zelfzorg juist? En hoe doe je dat nu eigenlijk?