Vakantieverblijf Sint-Idesbald

Uitwaaien en genieten in het pittoreske stadje aan zee

 • Op de dijk met zicht op zee
 • Rustig kuststadje
 • Appartementen voor 2 tot 8 personen
 • Voor een weekend, midweek of volledige week
 • Babypakket op aanvraag: kinderstoel en babybed
Boek mijn verblijf

Je vakantieverblijf

Een adembenemend uitzicht? Reken maar. In Sint-Idesbald droom je de hele dag weg bij de golvende zee terwijl je de verkwikkende zeelucht opsnuift. Onze appartementen liggen aan de zeedijk, en hebben allemaal zijdelings of frontaal zicht op zee. Aan de dijk verblijven is bovendien ook handig, met al die terrasjes, winkels en zoveel meer vlakbij. Kortom: alles voor een schitterende vakantie vind je in onze vakantieverblijven in Sint-Idesbald.

De gebouwen

De vakantieverblijven in Sint-Idesbald vind je in 2 appartementsgebouwen:‘Dolfijnen 1’ en het in zeer recent gerenoveerde ‘Dolfijnen 2’ dat nu ook over comfortabele inloopdouches beschikt. Beide gebouwen liggen op een boogscheut van elkaar. Je vindt er 8 verschillende appartementstypes, telkens voor 2 tot 8 personen.

Vlakbij

 • Winkels, terrasjes, restaurants
 • Wafels eten bij Siska in Koksijde
 • Garnaalvissers te paard observeren
 • Plopsaland & Plopsaqua De Panne
 • Erfgoedwandeling Paul Delvaux museum
 • Natuurdomein de Hoge Blekker

“Wij vonden het appartement super mooi en praktisch gerenoveerd! Wij hadden het appartement op de zesde verdieping en het is schitterend. We hebben meteen een volgende boeking gemaakt. Wij zijn en blijven fan!”

Christine

Weekendje uit met een extra

Wist je dat je een vakantieverblijf in Sint-Idesbald ook voor een midweek of weekend kan boeken? Handig als je er even kort tussenuit wil. En sommige weekends zijn nog net iets specialer dan andere... want dan krijg je van ons een leuke extra.

Ontdek de weekendpakketten aan zee

Jouw praktische vragen beantwoord

In de huurprijs is altijd het verbruik (water, gas, elektriciteit en draadloos internet) inbegrepen. Ook de eindschoonmaak en een lakenpakket zijn inclusief. Voor elk bed is standaard een lakenpakket aanwezig. 

Als je je saldo volledig betaald hebt, ontvang je anderhalve week voor de start van je vakantie een e-mail met alle praktische informatie. Je krijgt dan een incheckvoucher en de reisinformatie.

Neem contact met ons op om een babyreisbedje en kinderstoel gratis aan te vragen : 09 210 80 05. Het reisbedje is geschikt voor baby’s en kleintjes tot max. 15 kg. Het aanbod is beperkt.

Er zijn geen parkeerplaatsen aan het verblijf voorzien. Voor parkeergelegenheden kan je terecht bij betalende parkings in Koksijde.

Je appartement is beschikbaar vanaf 16u tot 20u. Omdat we alle verblijven grondig schoonmaken en klaarzetten voor de volgende klanten, is vroeger aankomen niet mogelijk. Kom je na 20u aan? Verwittig dan zeker even de conciërge. Je krijgt de contactgegevens toegestuurd met de reisinformatie.

Om onze schoonmaakploegen voldoende tijd te kunnen geven, vragen we je het appartement ten laatste om 10u te verlaten op de dag van vertrek.

Hoe en waar je je sleutel kan ophalen, laten we je anderhalve week voor je vertrek via mail weten.

Je mag bezoek ontvangen. Als er extra personen blijven overnachten, mag het maximum aantal niet overschreden worden. Bijvoorbeeld in een appartement voor 6 personen (inclusief baby's) kunnen er geen 7 personen overnachten.

De extra personen die komen overnachten hoef je niet vooraf door te geven.

Opgelet: verblijf je een in een appartement waar geen huisdieren toegestaan zijn dan mag jouw bezoek ook geen huisdier meebrengen.

Huisdieren zijn toegestaan in de appartementen van gebouw Dolfijnen I op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Je geeft tijdens het online boeken aan met hoeveel huisdieren je komt en het supplement wordt automatisch verrekend. In alle andere appartementen zijn huisdieren strikt verboden.

Brochure en prijslijst

Op zoek naar de digitale brochure en prijzen om je helemaal te overtuigen? Je bekijkt ze hier.

2024

Algemene voorwaarden

Op zoek naar de kleine lettertjes? Graag op de hoogte van de annuleringsvoorwaarden?
Je vindt ze hier

Bekijk onze andere verblijven

Vakantieverblijf De Haan

Er even tussenuit en gezellig samenzijn? Trek naar het mooiste dorp aan zee. Onze vakantieverblijven in De Haan vind je dichtbij het strand in Vosseslag, een gezellige wijk in De Haan. Kies voor een weekend, midweek of week.

Op 300m van het strand

Petanquebaan en speeltuintje

Voor 2 tot 8 personen

Een brede kijk op jouw welzijn

Blog

Gezond eten op vakantie

Lukt het je goed om elke dag te letten op een evenwichtig eetpatroon, maar is het moeilijk om dat vol te houden op vakantie? Deze tips van voedingsdeskundige Sandra Bekkari zorgen dat je dit jaar ook op vakantie makkelijk de gezonde keuze maakt.

Blog

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie.