Zorgvakanties

Genieten van een zorgeloze vakantie als je dialyse, thuisverpleging of andere medische zorg nodig hebt? Het kan dankzij de gespecialiseerde reisorganisatie Zorgvakanties.

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

5% korting

Helan Ziekenfonds geeft 5% korting op zorgvakanties. Op die manier kan je ook op vakantie genieten van even goede zorg als thuis.

Neem contact op met het reisbureau Zorgvakanties via www.zorgvakanties.com of bel T. 014 700 600.

  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.
  • De korting geldt enkel op de accommodatie, niet op de vliegreis. 
  • Het maakt niet uit of je als verzekerde alleen, met z’n tweeën, of in gezinsverband reist. Enige vereiste is dat je aangesloten bent bij Helan Onafhankelijk ziekenfonds.

25 euro per dag

Helan Ziekenfonds voorziet een tussenkomst van 25 euro per dag voor zorgvakanties geboekt via www.zorgvakanties.com. Het gaat om vakanties voor personen met een fysieke beperking of verminderde mobiliteit.

  • Digitaal: met de Mijn Helan app (mobiel) of via Mijn Helan (desktop). Vergeet je kleefzegel niet.
  • Per post naar Helan Onafhankelijk ziekenfonds, Boomsesteenweg 5 in 2610 Wilrijk, voorzien van een witte kleefzegel. Of deponeer het in een Helan-brievenbus in je buurt.
  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.
  • De zorgvakantie is geboekt via www.zorgvakanties.be 
  • Het is een zorgvakantie voor mensen met een fysieke beperking of verminderde mobiliteit

Wil jij ook genieten van onze voordelen?

Klant worden bij Helan Ziekenfonds is heel eenvoudig. Sluit online aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De keuze is aan jou!

Sluit aan of Vraag vrijblijvend advies

 

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Zorg en ondersteuning

Kraamzorg, thuiszorg, thuisverpleging, zorgmateriaal, financiƫle steun of persoonlijk advies. Reken op het zorgaanbod van Helan en vind de ondersteuning die je zoekt.

Hospitalisatieverzekeringen

Geen zorgen om ziekenhuiskosten, want Hospitalia beschermt je voor, tijdens en na je opname. Hospitalia, de hospitalisatieverzekeringen via Helan.

Warme maaltijden aan huis

Voedzame en lekkere gerechten, dagelijks aan huis geleverd. Alles wat je nodig hebt, zonder zelf te koken.

Zorgadvies op maat

De Dienst maatschappelijk werk van Helan luistert naar jouw zorgnood, en maakt je wegwijs. Helemaal gratis. Ontdek wat we voor je kunnen doen.