Palliatieve zorg

  • Een mooi levenseinde in je vertrouwde omgeving
  • Toegewijde palliatieve zorg door ervaren verpleegkundigen
  • Voor jou en je omgeving
Palliatieve thuiszorg aanvragen

Wat doen we?

Palliatieve zorg bevordert de levenskwaliteit van patiënten met levensbedreigende aandoeningen en hun familie. De focus ligt op het vermijden en bestrijden van pijn. Een team van vrijwilligers en professionele zorgverleners staat samen in voor palliatieve zorg. Je rekent op de ondersteuning van psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, …

 

Palliatieve thuiszorgpremie

Palliatieve patiënten die thuis verzorgd worden, hebben recht op een forfaitaire tegemoetkoming. Deze dekt de kosten die buiten de wettelijke ziekteverzekering vallen. De huisdokter kan deze premie aanvragen.

Helan Onafhankelijk ziekenfonds

Verwacht jij meer van een ziekenfonds? Dat hebben wij helemaal begrepen. Naast snelle en transparante terugbetalingen voor je medische kosten, heb je aan ons ook een partner. Voor je gezondheid, voor je welzijn, voor je comfort.

Verzekeringen

Helemaal gerust. Met onze hospitalisatie- en tandverzekeringen ben je betaalbaar verzekerd tegen torenhoge kosten bij een ziekenhuisopname of tandzorg.

Vraag je huishoudhulp aan

Druk thuis? De goed opgeleide huishoudhulpen van Helan nemen je graag wat werk uit handen.

Helan Zorgwinkel

Of je nu op zoek bent naar artikelen waar je gezond en fit mee blijft of een rolstoel om te revalideren, op Helan Zorgwinkel vind je medisch- en gezondheidsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit.

Een brede kijk op jouw welzijn

mensen aan het yogaën
Blog

Zelfzorg in de zorg

Men zegt wel eens “you can’t pour from an empty cup” en het afgelopen coronajaar merkten we dat ook bij onze medewerkers van Helan Gezinszorg. Daarom deden we beroep op de diensten van de zuurstoflijn om ook onze eigen verzorgenden de nodige ademruimte te geven zodat ze nog beter voor hun klanten kunnen zorgen.