Shopavita

Shopavita.be wordt op 1 januari 2022 Helan Zorgwinkel. Reken op een uitgebreid gamma zorg- en gezondheidsproducten, mét exclusieve korting voor jou als klant van Helan Ziekenfonds. Dit zowel voor aankopen in de webshop als voor aankopen in 1 van onze winkels in Leuven, Wilrijk of Brugge.

Veelgestelde vragen

Je blijft van harte welkom in onze winkels in Wilrijk, Leuven of Brugge. Neem zeker ook een kijkje op onze vernieuwde website. Bestellen kan via de site, via info@shopavita.be of telefonisch op het nummer T. 02 218 22 22. 

Hiervoor kan je terecht bij de uitleendienst van onze vernieuwde Helan Zorgwinkel. We helpen je graag via het e-mailadres uitleendienst@helan.be of het nummer T. 02 218 22 22. 

Ja, jouw account blijft gewoon bestaan.

Ja, ons basisaanbod verandert niet.

Ja, je kan nog steeds genieten van kortingen en voordelen, online en in de winkels. Maak een account aan op www.helanzorgwinkel.be en je ziet onmiddellijk de kortingen waar jij recht op hebt.

Ja, alle lopende babyrekeningen en cadeaubonnen blijven hun geldigheidsdatum behouden, ook na 31 december 2021.

Ja, alle lopende Miniboetiekbonnen en vouchers blijven hun geldigheidsdatum behouden, ook na 31 december 2021.

Je kan je uitgeleende materiaal verder blijven gebruiken. Er verandert ook niks aan je contract. Mocht er in de loop van 2022 toch iets aan je contract veranderen, dan brengen wij je hiervan tijdig op de hoogte.

Ja, de regels voor retourneren blijven geldig.

De dienstverlening en garantievoorwaarden voor producten die je in het verleden aankocht bij shopavita.be blijven gewaarborgd.

Neen, je dossier is in behandeling en wordt verder afgewerkt door de bandagist die bij je langskwam.

Je kunt ons bereiken als voordien:

  • Online via www.helanzorgwinkel.be
  • Telefonisch via T. 02 218 22 22
  • In 1 van onze fysieke winkels in Wilrijk, Leuven of Brugge