Schrijf je in voor onze gratis webinars

Een nieuwe uitdaging aangaan of investeren in je mentale welzijn? Helan helpt je op weg! Bekijk welke webinars op het programma staan of herbekijk de voorbije webinars.

Genen en gezondheid: fabels en feiten

Datum: woensdag 24 april 2024
Uur: van 19.30 uur tem 21 uur

Hoe maakbaar is onze gezondheid? Daar bestaan nogal wat misvattingen over. Tijdens deze boeiende webinar vertelt professor Maarten Larmuseau welke impact afkomst en je genen op je gezondheid en persoonlijkheid hebben. 

Schrijf me in

Valpreventie, stap voor stap

Datum: donderdag 25 april 2024
Uur: van 19.00 uur tem 20.30 uur

Wist je dat een op de drie 65-plussers minstens één keer per jaar valt? Gelukkig kan je van alles doen om het risico op vallen te voorkomen. In deze webinar vertellen 3 specialisten hoe je eenvoudig aan valpreventie doet. Kijk je mee?

Schrijf me in

Grip op je vrouwelijke hormonen

Datum: woensdag 5 juni 2024
Uur: van 19.30 uur tem 21 uur

Ben je op zoek naar inzichten om de menopauze te begrijpen en er beter mee om te gaan? Sluit je dan aan bij dit verhelderende webinar, waarin vroedkundige en menopauzeconsulent Ruth Delbeke dieper ingaat op deze belangrijke levensfase van de vrouw. 

Schrijf me in

Positieve (op)voedingstips voor moeilijk eters

Datum: woensdag 19 juni 2024
Uur: van 19.30 uur tem 21 uur

Is de sfeer aan tafel vaak gespannen? Zijn er heel wat smaken die je kind niet lust? Ben je bezorgd over het eetgedrag van je zoon of dochter? Diëtiste Vicky De Beule toont je tijdens deze webinar hoe je een scheefgegroeid eetklimaat bijstuurt met positieve voedingsstrategieën.  

Schrijf me in

Herbekijk onze webinars

Webinar gemist? Geen probleem! We verzamelden de webinars van de voorbije maanden op 1 centrale plek. Zo heb je een handig overzicht van de verschillende onderwerpen. Herbekijk de webinars zoveel je wil.

Check de webinars