Vakantieverblijf De Haan

Genieten in het mooiste dorp aan zee

 • Op 300m van het strand
 • Verwarmd binnenzwembad
 • Voor 2 tot 8 personen
 • Voor een weekend, midweek of volledige week
 • Boek nu je verblijf voor 2023
Boek mijn verblijf

Je vakantieverblijf

Wie gesteld is op rust, vindt zijn gading in domein Duinbos gelegen in Vosseslag, een gezellige wijk in De Haan. Het telt meerdere gebouwen met comfortabele appartementen, telkens op maat van je wensen en gezelschap. Je vindt er gezellige appartementen voor 2, maar ook duplexen waar je met 8 personen terecht kan. En de kinderen? Die leven zich helemaal uit in de speeltuin en het verwarmde zwembad.

Op het domein

 • Een verwarmd binnenzwembad.
 • Een volledig uitgeruste speeltuin.
 • Een petanquebaan.
 • Een overdekte fietsenstalling.
 • Persoonlijke parkeerplaatsen.

Vlakbij

 • Strand.
 • Tramhalte
 • Fietsroutes.
 • 3 natuurreservaten.
 • Vosseslag en De Haan.

“Nog nagenietend van onze jubileum-editie (10e keer) Herfstvakantie in De Haan namen we al eens een kijkje voor de boeking van volgend jaar!”

Tom

Weekendje uit met een extra

Wist je dat je een vakantieverblijf in De Haan ook voor een midweek of weekend kan boeken? Handig als je er even kort tussenuit wil. En sommige weekends zijn nog net iets specialer dan andere... want dan krijg je van ons een leuke extra.

Ontdek de weekendpakketten aan zee

Jouw praktische vragen beantwoord

In de huurprijs is altijd het verbruik (water, gas, elektriciteit en draadloos internet) inbegrepen. Ook de eindschoonmaak en een lakenpakket zijn inclusief. Voor elk bed is standaard een lakenpakket aanwezig. 

Als je je saldo volledig betaald hebt, ontvang je één week voor de start van je vakantie een e-mail met alle praktische informatie. Je krijgt dan een incheckvoucher, al je reisinformatie en een overzicht van de eventuele coronamaatregelen die tijdens jouw verblijf van toepassing zijn.

In elk appartement is één babybed en één kinderstoel voorzien.

Elk appartement heeft één gratis parkeerplaats op het domein.

Je appartement is beschikbaar vanaf 16u tot 20u. Omdat we alle verblijven grondig schoonmaken voor je arriveert, is vroeger aankomen niet mogelijk. Kom je na 20u aan? Verwittig dan zeker even de conciërge. Je krijgt zijn of haar contactgegevens kort voor je vakantie.

Om onze schoonmaakploegen voldoende tijd te kunnen geven, vragen we je het appartement ten laatste om 10u te verlaten op de dag van vertrek.

Hoe en waar je je sleutel kan ophalen, laten we je één week voor je vertrek via mail weten.

In De Haan is de sauna voortaan gesloten.

Het zwembad is wel open. In geval van uitzonderlijke omstandigheden (technische mankementen, corona, ...) kan het zwembad gesloten zijn. De openingsuren staan op de praktische reisinformatie vermeld.

Je mag bezoek ontvangen. Als er extra personen blijven overnachten, mag het maximum aantal niet overschreden worden. Bijvoorbeeld in een appartement voor 6 personen (inclusief baby's) kunnen er geen 7 personen overnachten.

De extra personen die komen overnachten hoef je niet vooraf door te geven.

Algemene voorwaarden

Op zoek naar de kleine lettertjes? Je vindt ze hier.

2023

Bekijk onze andere verblijven

Vakantieverblijf Sint-Idesbald

Sint-Idesbald ligt tussen Koksijde en De Panne. Je bevindt je er in een oase van rust, met een vleugje cultuur binnen handbereik. Wat dacht je van de erfgoedwandeling bijvoorbeeld? Of het unieke schouwspel van garnalenvissers? Kies voor een weekend, midweek of week.

Zicht op zee

Plopsaland en Plopsaqua om de hoek

Voor 2 tot 8 personen

Een brede kijk op jouw welzijn

Op zoek naar dat vakantiegevoel

Eindelijk vakantie… Een tijd waarin niets moet en veel mag. We gaan allemaal graag op zoek naar dat speciale ‘vakantiegevoel’. Maar wat als je je plannen moet bijsturen? Of wat als je een beetje bang geworden bent om te reizen?

Gezond eten op vakantie: zeg nee tegen vakantiekilo’s

Niets zo heerlijk als een deugddoende, ontspannende vakantie. Maar het lachen vergaat ons al snel als we bij thuiskomst op de weegschaal gaan staan. Nochtans is bewegen en gezond eten op vakantie niet zo moeilijk. Integendeel: in vele gevallen maak je je reis net een pak boeiender en geniet je achteraf net zo lang na van je trip.