Vakantieverblijf De Haan

Genieten in het mooiste dorp aan zee

 • Op 300m van het strand
 • Verwarmd zwembad, petanquebaan en speeltuintje
 • Voor 2 tot 8 personen
 • Babypakket met babybedje en kinderstoel aanwezig
 • Voor een weekend, midweek of volledige week
Boek mijn verblijf

Je vakantieverblijf

Wie gesteld is op rust, vindt zijn gading in domein Duinbos gelegen in Vosseslag, een gezellige wijk in De Haan. Het telt meerdere gebouwen met comfortabele appartementen op maat van je gezelschap. Je vindt er gezellige appartementen voor 2, maar ook duplexen waar je met 8 personen terecht kan. En de kinderen? Die leven zich helemaal uit in het verwarmd zwembad, de speeltuin of op de petanquebaan.

Op het domein

 • Een verwarmd zwembad
 • Een volledig uitgeruste speeltuin.
 • Een petanquebaan.
 • Een overdekte fietsenstalling.
 • 1 parkeerplek per appartement
 • Gemeenschappelijke was- en droogmachine

Vlakbij

 • Strand.
 • Tramhalte
 • Fietsroutes.
 • 3 natuurreservaten.
 • Vosseslag en De Haan.

“Nog nagenietend van onze jubileum-editie (10e keer) Herfstvakantie in De Haan namen we al eens een kijkje voor de boeking van volgend jaar!”

Tom

Weekendje uit met een extra

Wist je dat je een vakantieverblijf in De Haan in het voor- en najaar ook kan boeken voor een midweek of een weekend? Handig als je er even kort tussenuit wil. En sommige weekends zijn nog net iets specialer dan andere... want dan krijg je van ons een leuke extra.

Ontdek de weekendpakketten aan zee

Jouw praktische vragen beantwoord

In de huurprijs is altijd het verbruik (water, gas, elektriciteit en draadloos internet) inbegrepen. Ook de eindschoonmaak en een lakenpakket zijn inclusief. Voor elk bed is standaard een lakenpakket aanwezig. 

Als je je saldo volledig betaald hebt, ontvang je anderhalve week voor de start van je vakantie een e-mail met alle praktische informatie. Je krijgt dan een incheckvoucher en de reisinformatie.

In elk appartement is één babybedje en één kinderstoel voorzien. In de gelijkvloers appartementen (type 100, 300, 500 en 550) vind je een babyreisbedje geschikt voor baby’s en kleintjes tot max. 15 kg. In de duplex appartementen (305, 700, 720 en 800) is dat een houten opvouwbaar kinderbedje geschikt voor baby’s en peuters tot en met 2 jaar.

Kom je met 2 of meer wagens dan parkeer je de andere wagens buiten het domein. Parkeren in Vosseslag is niet betalend. (situatie augustus 2023).

Je appartement is beschikbaar vanaf 16u tot 20u. Omdat we alle verblijven grondig schoonmaken en klaarzetten voor de volgende klanten, is vroeger aankomen niet mogelijk.

Om onze schoonmaakploegen voldoende tijd te kunnen geven, vragen we je het appartement ten laatste om 10u te verlaten op de dag van vertrek.

Hoe en waar je je sleutel kan ophalen, laten we je anderhalve week voor je vertrek via mail weten.

Als huurder kan je gebruik maken van het zwembad in gebouw Zeeaster. In geval van uitzonderlijke omstandigheden (technische mankementen, …) kan het zwembad gesloten zijn. De openingsuren en regels vind je terug op de praktische reisinformatie die je kort voor aankomst ontvangt. Helan Vakantieverblijven vzw is niet verantwoordelijk voor ongevallen.

Je mag bezoek ontvangen. Als er extra personen blijven overnachten, mag het maximum aantal niet overschreden worden. Bijvoorbeeld in een appartement voor 6 personen (inclusief baby's) kunnen er geen 7 personen overnachten.

De extra personen die komen overnachten hoef je niet vooraf door te geven.

Opgelet: verblijf je een in een appartement waar geen huisdieren toegestaan zijn dan mag jouw bezoek ook geen huisdier meebrengen.

Huisdieren zijn toegestaan in alle appartement van gebouw Zeehelm en het appartement D3 type 550 in gebouw Zeeaster. Je geeft tijdens het online boeken aan met hoeveel huisdieren je komt en het supplement wordt automatisch verrekend. 
In alle andere appartementen zijn huisdieren strikt verboden.

Brochure en prijslijst

Op zoek naar de digitale brochure en prijzen om je helemaal te overtuigen? Je bekijkt ze hier.

2024

Algemene voorwaarden

Op zoek naar de kleine lettertjes? Graag op de hoogte van de annuleringsvoorwaarden?
Je vindt ze hier

Bekijk onze andere verblijven

Vakantieverblijf Sint-Idesbald

Sint-Idesbald ligt tussen Koksijde en De Panne. Je bevindt je er in een oase van rust, met een vleugje cultuur binnen handbereik. Wat dacht je van de erfgoedwandeling bijvoorbeeld? Of het unieke schouwspel van garnaalvissers? Kies voor een weekend, midweek of week.

Zicht op zee

Plopsaland en Plopsaqua om de hoek

Voor 2 tot 8 personen

Een brede kijk op jouw welzijn

voeten in water
Blog

Op zoek naar dat vakantiegevoel

Eindelijk vakantie… Een tijd waarin niets moet en veel mag. We gaan allemaal graag op zoek naar dat speciale ‘vakantiegevoel’. Maar wat als je je plannen moet bijsturen? Of wat als je een beetje bang geworden bent om te reizen?

Blog

Zo vermijd je musturberen op vakantie

Urenlange voorbereidingen voor de perfecte vakantie, van zoeken naar het perfecte huisje tot een strak schema met te bezoeken bezienswaardigheden. Herkenbaar? Dan heb jij misschien last van musturberen op vakantie