Cadeau bij zwangerschap of geboorte

De komst van een kindje brengt allerlei nieuws met zich mee. Zo ook een heleboel babyspullen. Helan gunt jullie een fijne start samen. Vraag je de kortingscode voor je baby-uitzet aan? Dan krijg je bij het gebruik van de code óók een cadeau t.w.v. 30 euro erbij!

Word klant

Sluit online aan of maak een afspraak

Ontvang een cadeau t.w.v. 30 euro

Koop je jouw baby-uitzet bij Helan Zorgwinkel en gebruik je daarbij de kortingscode voor 50% korting? Dan krijg je óók de keuze uit één van de exclusieve cadeaus, zorgvuldig gekozen door de verzorgenden van Helan Kraamzorg en kinderbegeleiders van Helan Kinderopvang: de Naïf newborn essentials of de MOES PLAY tower blocks.

Vraag je korting voor baby-uitzet aan

Vraag je korting voor baby-uitzet aan en geniet van 50% korting op alle producten bij de categorie ‘Mama en kind’, met een maximale korting van 150 euro per kindje. Je kan de kortingscode gebruiken totdat je het maximale bedrag hebt bereikt. Geldig t.e.m. 2 jaar na de geboorte.

Ben je minstens 20 weken (5 maanden) zwanger? Download het formulier en laat het invullen door je gynaecoloog. Bezorg ons het attest:

 • Digitaal met de Mijn Helan app (mobiel) of via Mijn Helan (desktop).
 • Per post naar Helan Onafhankelijk ziekenfonds, Boomsesteenweg 5 in 2610 Wilrijk, voorzien van je kleefzegel. Of deponeer het in een Helan-brievenbus in je buurt.

Je ontvang automatisch een e-mail met een kortingscode voor Helan Zorgwinkel. Met deze korting van 50% shop je jouw favoriete babyartikelen bij Helan Zorgwinkel. Bij het gebruik van deze code kan je ook eenmalig jouw cadeau kiezen.

Ga naar Helan Zorgwinkel. Meld je aan of maak een nieuw account als Helan klant aan. Zorg dat je klantnummer van Helan Ziekenfonds gekoppeld is op jouw account om te genieten van dit voordeel.

Klaar met shoppen? Klik op het winkelmandje en gebruik jouw persoonlijke code. Je kunt nu kiezen uit één van de twee cadeaus.

Je geniet van een gratis levering vanaf 50 euro. Jouw aankopen en cadeau worden aan huis geleverd binnen de 3 werkdagen.

 • Je bent minstens 5 maanden zwanger.
 • Je bent klant bij Helan Ziekenfonds en in orde met je ziekenfondsbijdragen.
 • Je koopt producten uit het gamma ‘Mama en kind’ van Helan Zorgwinkel.
 • Je gebruikt de kortingscode voor baby-uitzet.

Wil jij ook genieten van onze voordelen?

Klant worden bij Helan Ziekenfonds is heel eenvoudig. Sluit online aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De keuze is aan jou!

Sluit aan of Vraag vrijblijvend advies

 

Veelgestelde vragen

Geen probleem. We bezorgen jou deze automatisch per mail bij het indienen van het geboorteattest. 

Nieuwe klanten bij Helan met een kindje jonger dan of net 2 jaar kunnen dit voordeel ook aanvragen.

Kies uit één van de exclusieve cadeaus, zorgvuldig gekozen door de verzorgenden van Helan Kraamzorg en kinderbegeleiders van Helan Kinderopvang:

 • NAÏF Newborn Essentials
  De verzorgenden van Helan Kraamzorg weten als geen ander welke producten écht onmisbaar zijn tijdens je prille kraamperiode: voor het eerste babybadje, het verschonen van de eerste luier. Daarom kozen ze de NAÏF Newborn Essentials, met 3 natuurlijke producten:
  • Milky Badolie, een beschermende olie voor in de eerste badjes
  • Billencrème, voor zachte babybilletje bij luieruitslag
  • Verzorgende Babyolie, een verzorgende olie voor de babyhuid

 • Tower Blocks van MOES PLAY
  Spelen, leren en onderzoeken. De kinderbegeleiders van Helan Kinderopvang weten wat kindjes inspireert. Ze selecteerden de Tower Blocks van MOES Play. Met dit open-eindespeelgoed kan je kindje bouwen, ontdekken en creëren. De set bestaat uit 42 kleurrijke blokken en een wiebelende basis voor extra uitdaging. Je kunt met de blokken ook in water spelen.

Kinderopvang

Onze onthaalouders en kinderdagverblijven ontvangen je kindje met open armen. We verzorgen en koesteren je kindje en helpen het spelend leren.

Dienst Maatschappelijk Werk

Informatie, ondersteuning en advies over zorgoplossingen en financiële steun. Reken op de experts van de Dienst maatschappelijk werk van Helan.

Zorgbudget voor mensen met een handicap

Zorgbudget voor mensen met een erkende handicap, voor hulp aan huis, begeleiding, dagopvang, dienstencheques, …

Helan Onthaalouders

Onze onthaalouders vangen je kind op in een huiselijke sfeer en hebben aandacht voor de eigenheid van elk kind.