News

Eerste dienstenchequebedrijf met ‘Investors in People’-label

Helan Huishoudhulp werd bekroond met het zilveren ‘Investors in people’-label. Dit kwaliteitslabel, dat Helan als eerste in de dienstenchequessector kreeg, bekroont goede werkgevers die inzetten op medewerkers en investeren in het verbeteren van hun HR-beleid.

‘Investors in people’ is een internationale standaard. Om dit label toe te kennen, worden individuele bedrijven gewogen ten opzichte van die standaard. Helan Huishoudhulp werd doorgelicht door een externe partij aan de hand van onder andere, een grote online bevraging en kwalitatieve diepte-interviews van de medewerkers. De erkenning wordt toegekend voor 3 jaar. 

Benjamin Tegenbos Directeur Helan Huishoudhulp

We investeren bewust in tevreden en bekwame medewerkers. Zo maken we van ons team én van onze klanten echte ambassadeurs.

Onderscheidend strategisch HR-beleid

Sinds 2006 behaalt Helan deze erkenning met al haar business units, waaronder Helan Huishoudhulp. Dat Helan Huishoudhulp nu zelfstandig het zilveren accreditatieniveau krijgt, toont aan dat zij binnen de sector een onderscheidend strategisch HR-beleid voeren. 

We zijn dan ook ontzettend fier dat Helan Huishoudhulp het zilveren “Investors in People” label behaalt. Het bevestigt dat we een stabiele werkgever zijn die duurzaam investeert in mensen. Investeren in betrokken en geëngageerde medewerkers is één van de krachtlijnen van onze strategie, want tevreden werknemers zorgen ook voor tevreden en trouwe klanten. We blijven sterk inzetten op erkenning en waardering voor onze medewerkers. Onze poetshulpen en verzorgenden een warm onthaal geven, een evenwichtig ontwikkelingsplancorrecte en tijdige verloning dragen daar allemaal toe bij. 

Werken bij Helan Huishoudhulp

Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp? Bekijk de hier getuigenissen van onze medewerkers en ontdek de voordelen van een job bij Helan Poets- en strijkhulp!

Deel dit artikel

Verder lezen

Blog

Veilig aan de slag? Help je huishoudhulp!

Een job als huishoudhulp is niet te onderschatten. Naast de kans op fysieke overbelasting is ook een ongelukje soms snel gebeurd. Daarom willen we onze huishoudhulpen een extra duwtje in de rug geven om veilig te kunnen werken. En jij kan ons daarbij helpen!

Blog

Zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar?

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poets- of strijkhulp in te schakelen. Oorspronkelijk werden ze ingevoerd door de overheid om zwartwerk tegen te gaan. Wat is nu precies het voordeel van dienstencheques? En zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar? Dat ontdek je hieronder.

Blog

Waarom werken bij Helan Huishoudhulp?

Bij Helan Huishoudhulp in huis vinden we het belangrijk dat huishoudhulpen zich goed voelen in hun job. Onze consulenten zorgen voor een goede begeleiding en organiseren kwalitatieve opleidingen. Want voor Helan maken medewerkers het verschil: zij bepalen de kracht van onze organisatie.

Blog

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.