Herbekijk het webinar: Personenalarmsysteem (PAS)

 

 

Hulp binnen handbereik met een personenalarmsysteem

Wil je graag in alle comfort met een veilig gevoel langer thuis blijven wonen? Ga jij of je partner graag nog eens wandelen en wil je zeker zijn dat – mocht er iets gebeuren – er snel iemand bereikbaar is voor hulp? Of ben je mantelzorger voor je ouders en blijf je graag in direct contact met hen, ook vanop afstand?

Dan biedt een personenalarmsysteem een oplossing. Met één simpele druk op de knop sta je in verbinding met een mantelzorger of een alarmcentrale.

Te bekijken tot 25 mei

Welke info krijg je?

  • aankopen of huren
  • met of zonder alarmcentrale
  • met of zonder slimme detectoren
  • met of zonder professionele hulpverlening

Over de sprekers

Specialisten van de alarmcentrale Z-Plus, Helan Zorgwinkel en de firma Distrac leggen je glashelder uit welk alarmsysteem het beste past bij jou of bij de persoon voor wie je zorgt.

 

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

De verschillende fasen van de menopauze
Blog

De verschillende fasen van de menopauze: de natuur aan het werk

Alle vrouwen komen ooit in de menopauze. Dat is geen ziekte, maar een natuurlijke fase in het leven als vrouw. Maar wist je dat er verschillende fasen in die menopauze bestaan?

Blog

Gezond ouder worden begint nu: 5 tips om in beweging te blijven

Zie je jezelf later als een kranige oude dame of heer, dan leg je daar best nu al de basis voor.