Blog

Afgestudeerd? Deze voordelen helpen je vooruit

Diploma op zak? Proficiat. Op eigen benen staan is niet alleen spannend, maar ook leuk. Al kost het wel geld natuurlijk. En daar maakt het juiste ziekenfonds een wereld van verschil voor je. Naar de fitness, een saunaatje doen of een stevig dutje doen? Helan betaalt je ook de leuke dingen van het leven terug.

Top 7 vliegende-start-voordelen

Straks je eerste job? Daar wil je vol energie invliegen. En dat hebben wij helemaal begrepen. Werp maar eens een blik op de voordelen hieronder. Daar heb je écht iets aan als jonge starter die volop in het leven staat.

 1. Leef je uit in de gym
  Stoom aflaten na je eerste werkdag? Schrijf je maar al in bij een fitness- of sportclub. Je krijgt jaarlijks 25 euro van je abonnement terug.
   
 2. Heerlijk relaxen en chillen
  Drukke werkweek achter de rug? Laat los en ontspan. Je krijgt 25 euro per jaar om saunaatjes te doen.
   
 3. Zorgeloos naar alle concerten
  Festivals en concerten zijn terug van weggeweest! Trek er naartoe zonder de ‘tuuuut’ achteraf. Met 15% korting bij Laperre voor oordoppen op maat komt dat goed.
   
 4. Schermtijd? Dat kan geen kwaad ...
  Chatten, LinkedIn, werken, Facebook, Insta, Netflix, … Ben jij 24/7 online? Met een goeie bril kunnen jouw ogen dat allemaal aan. En je krijgt toch 30 euro voor optiek.
   
 5. Ongestoord dutten en slapen
  Lig je soms te piekeren in bed of snurkt je lief? Jouw slaap is superbelangrijk. Logisch dat je van ons 100 euro voor slaaptherapie krijgt.
   
 6. Smelten, die kotkilo's
  Geen kotgenoten meer die pizza door je strot rammen? Het heeft zo zijn voordelen. Onze voedingsexpert helpt je bij de overstap naar healthy food. En dat voor een zacht prijsje.
   
 7. Een luisterend oor
  Soms voel je je wat minder. EN dat is oké. Het kan niet altijd feest zijn. Wil je praten en je hart luchten, dan krijg je 5 gratis gesprekken met een psycholoog van de Helan Luisterlijn. Daarbovenop betalen we jou 10 euro per sessie - voor maximaal 12 sessies per jaar - terug bij een psycholoog.

Waarom nu een ziekenfonds kiezen?

Bij een eerste job – of aan het einde van je wachttijd als werkzoekende – heb je zelf een inkomen. En dan ben je geen persoon ten laste meer bij je ouders. Wettelijk moet je vanaf dan ook in eigen naam aansluiten bij een ziekenfonds. En dan is Helan een heel goede keuze. Nieuwsgierig?

Vraag vrijblijvend advies

Regel je graag alles zelf?

Niet alleen je ziekenfondszaken regel je snel en eenvoudig online, ook aansluiten is kinderspel. 

Klant worden

Deel dit artikel

Verder lezen

25 april
Blog

Vluchtelingen uit Oekraïne helpen? Helan helpt graag mee

Help jij vluchtelingen uit Oekraïne om wegwijs te raken na aankomst in België? Je staat er niet alleen voor! Weet dat je ook op Helan kan rekenen.

04 januari
Blog

Op een gezond nieuw jaar

2021 was best een pittig jaar, ook voor onze dienst Helan Kinderopvang. Begin 2021 bundelden we de krachten tussen de voormalige Partena en OZ-kinderdagverblijven tot een kinderopvangdienst met 51 kinderdagverblijven, actief in 4 Vlaamse provincies en Brussel.

kind aan het spelen
14 juni
Blog

15 min bewegen in de kinderopvang goed voor motorische ontwikkeling

UGent en VUB rondden net een beloftevolle pilootstudie af in de kinderdagverblijven van Helan Kinderopvang. Daaruit bleek niet alleen dat een kwart van de 1- tot 3-jarigen onder de referentiewaarden van motorische vaardigheden scoort. Maar ook dat, wanneer men in de crèche gedurende 15 minuten per dag gericht oefende op motoriek, de kinderen met rasse schreden vooruitgingen - letterlijk en figuurlijk. Alle partijen roepen daarom op om werk te maken van kwaliteitsvolle beweging in de kinderopvang.

kind en opa aan het spelen
Blog

Naar oma en opa: meer dan alleen een kinderparadijs

Ouders voeden op en grootouders verwennen, een vertrouwde volkswijsheid. Maar we moeten niet rond de pot draaien: grootouders zijn voor veel families de meest betrouwbare schakel in hun sociale cirkel. Ze vangen de kindjes op na school of bij ziekte, ze zijn ervaren in hun zorg en ze maken maar al te graag tijd vrij voor de kleintjes. Maar dat ideale scenario komt er niet zomaar ...