Herbekijk het webinar: Assertief communiceren kan je leren

  • Vul je gegevens hieronder in
  • Je ontvangt een mail in je mailbox
  • Herbekijk het webinar via de link in de mail

 

Je staat er niet alleen voor

Communiceren is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Wanneer je assertief kan communiceren, helpt dit om goede relaties te onderhouden met vrienden, familie, collega's of je partner.'


Te bekijken tot 9 november.


In dit webinar:

    In dit webinar legt psychologe Julie Denis legt uit wat assertief communiceren precies inhoudt, en welke andere communicatiestijlen er zijn. Ze reikt methodes aan over hoe je concreet assertiever kan communiceren. Het wordt een interactieve sessie boordevol tips en tricks

    Over de spreker:

      Julie Denis is psychologe en coach, en ondersteunt onze klanten bij de Luisterlijn.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

balans mentale gezondheid
Blog

11 tips voor een betere balans in je leven

De juiste balans vinden tussen werk en privé, tussen me-time en je gezin, tussen ontspanning en uitdaging: hoe doe je dat? Hoe leer je jezelf om positief te denken, stress te verminderen, nee te zeggen en regelmatig een moment voor jezelf te nemen? Deze 11 tips helpen je om je leven meer in balans te brengen.

vrouw aan het rouwen
Testimony

Mentale gezondheid bij jongeren. Het verhaal van Sara

Als jongere krijg je heel wat veranderingen op je bord. Studeren, op kot gaan, vrienden maken. Je baant jezelf een weg door honderden nieuwe situaties. En soms gaat dat niet vanzelf. Zeker in een jaar waar je sociale contacten beperkt werden. Gaat het momenteel allemaal wat moeilijker? Weet dat je niet alleen bent. En dat er altijd hulp voor je is, als je dat wil.