Herbekijk het webinar: Laat je niet vangen door het imposter syndroom

 

 

'Ik ben niet goed genoeg'

Zit jij soms vast in dergelijke redenering? Heb je bovendien een angst om als ‘bedrieger’ ontmaskerd te worden? Dan heb je te maken met het imposter syndroom of het ‘bedriegerssyndroom’.


Te bekijken tot 28 september.


In dit webinar:

    Lennie Van Proeyen legt je uit wat het imposter syndroom is en hoe je hiermee kan omgaan. Mogelijke oorzaken en invloeden worden besproken, maar er wordt ook gekeken om de kern van het syndroom aan te pakken. Zowel theorie als zelfreflectie-oefeningen komen aan bod.

    Over de spreker:

      Lennie Van Proeyen is een (systeem)psychotherapeut. Ze biedt verschillende vormen van therapie aan voor diverse doelgroepen. In dit webinar legt ze met concrete voorbeelden uit wat het imposter syndroom is en geeft ze advies hoe je hiermee kan omgaan.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Wat is chronische stress en hoe kan je ontstressen?

Wanneer je langdurig enkel bezig bent met je to do's en je geen aandacht meer hebt voor je zintuigen, spreken we van chronische stress.

zelfliefde

Welzijn begint bij jezelf graag zien

Jezelf graag zien, of mild zijn voor je lichaam én je geest, kan wonderen doen voor je welzijn. Begin er vandaag nog aan met onze tips.