Herbekijk het webinar: Bescherm je tegen hormoonverstoorders

  • Vul je gegevens hieronder in
  • Je ontvangt een mail in je mailbox
  • Herbekijk het webinar via de link in de mail

 

Hormoonverstoorders zijn overal

De meerderheid van de Vlamingen hoorde nog nooit van hormoonverstoorders. Ze zijn slecht voor onze gezondheid en brengen ons hormoonsysteem in de war. Toch zitten overal.


Te bekijken tot 7 december.


In dit webinar:

    Tijdens dit webinar kom je meer te weten over hormoonverstoorders en waarom ze gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Je krijgt praktische tips om thuis minder met hormoonverstoorders in contact te komen. Ook de rol van de overheid komt aan bod.

    Over de spreker:

      Christian Horemans co├Ârdineert de werkgroep Milieu en Gezondheid van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, waar ook Helan toe behoort. Sinds 2019 beschouwen we de vervuiling van onze leefomgeving als een van de belangrijkste uitdagingen van ons gezondheidsbeleid.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

vrouw aan het rouwen
Testimony

Mentale gezondheid bij jongeren. Het verhaal van Sara

Als jongere krijg je heel wat veranderingen op je bord. Studeren, op kot gaan, vrienden maken. Je baant jezelf een weg door honderden nieuwe situaties. En soms gaat dat niet vanzelf. Zeker in een jaar waar je sociale contacten beperkt werden. Gaat het momenteel allemaal wat moeilijker? Weet dat je niet alleen bent. En dat er altijd hulp voor je is, als je dat wil.