Herbekijk het webinar: Krachtig ouderschap

 

 

 

Krachtig ouderschap

Alle ouders willen graag het beste voor hun kroost. Velen twijfelen wel eens of ze het wel goed genoeg doen. Ontdek 10 positieve inzichten over opvoeden vandaag.

Wat mag je verwachten:

Er is heel wat informatie over opvoeden en over het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen. In dit webinar bespreekt Pia Leurs een aantal recente inzichten.

Ze deelt tips om het ouderschap krachtig vorm te geven in deze tijd. Uiteindelijk is dat misschien wel eenvoudiger dan het soms lijkt.

De voorbeelden tijdens de presentatie gaan over het gedrag van jonge kinderen, over situaties met kinderen in de lagere schoolleeftijd en over het samenleven met tieners. 

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Meer weten over ouderschap?

Blog

Optimistisch ouderschap: perfect zijn hoeft niet

Als ouder sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen. Soms gaat het vanzelf maar soms ook niet. En dat is oké, zegt Steven Gielis, opvoedingsexpert en bezieler van ‘optimistisch ouderschap’.

Expert

Mild ouderschap, groeien als gezin

Met de zomervakantie straks breekt ook het moment voor family time en ontspanning weer aan. De perfecte tijd dus om alle stress los te laten, en misschien zelfs … een aantal regeltjes? Want gewoon je eigen buikgevoel durven volgen als je met je kinderen omgaat, kan heel bevrijdend zijn. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Hoe dat komt, legt Nina Mouton, auteur van het boek Mild Ouderschap, je uit.