Herbekijk het webinar: Ademen als tool voor een betere gezondheid

 

 

Ademen als tool voor een betere gezondheid

Bewust ademen is een krachtig instrument om je mentale en fysieke gezondheid te versterken. Een ademexpert van Moonbird legt uit welk effect ademen op je lichaam en geest heeft.


Te bekijken tot 28 februari 2025.


In dit webinar:

Je komt in dit webinar meer te weten over de kracht van ademhaling om:

  • stress te verlichten
  • angst te verhelpen
  • slapeloosheid te bestrijden

Over Moonbird:

    De bezielers van Moonbird hebben een eenvoudige missie: zo veel mogelijk mensen helpen ontdekken hoeveel kracht ze in zichzelf hebben zitten. Gewoon door te ademen.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Wat is perfectionisme en hoe pak je het aan?

Wat is perfectionisme nu eigenlijk? En kan je er iets aan doen? We vroegen het aan Julie Denis, psycholoog bij Helan Luisterlijn.

7 vragen aan je gynaecoloog
Blog

7 vragen die je niet durft te stellen aan je gynaecoloog

Hoeveel witverlies is normaal? Kan het kwaad dat mijn menstruatie soms bruin is? Gynaecoloog dr. Geertrui Meganck geeft antwoord op vragen die je misschien niet meteen durft te stellen aan je gynaecoloog.