Herbekijk het webinar: Hoe communiceer ik met mijn dokter?

 

 

Hoe communiceer je met jouw dokter?

Tijdens een afspraak met je dokter komt er vaak heel wat informatie op je af. De wachtkamer zit vol, tijdens de consultatie word je soms overdonderd en voor je het weet sta je weer buiten. Je hebt wel wat vragen gesteld, maar de antwoorden misschien niet helemaal begrepen. Of de vragen komen pas als je weer thuis bent. En dan bel je niet zomaar terug.

In dit webinar:

  • wat kan je als patiënt voor, tijdens en na je consultatie doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden?
  • hoe kom je tot een gelijkwaardige interactie?
  • hoe neem je samen met je dokter beslissingen over jouw gezondheid?

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Meer weten over welzijn?

burn-out herkennen
Blog

Hoe (h)erken je een burn-out bij jezelf?

Het (h)erkennen van een burn-out vraagt een bepaalde kwetsbaarheid naar jezelf. Maar hoe doe je dat?

Blog

Beweegexpert Jef Vanhoof over zijn passie voor sport en beweging

Walk your talk. Als er één iemand is die deze uitdrukking in de praktijk omzet, dan is het wel Jef Vanhoof, onze beweegexpert bij Helan. Al 15 jaar adviseert hij Helan-klanten hoe ze meer kunnen bewegen en zelf laat hij geen moment onbenut om die levenslessen om te zetten in daden. Woon-werkverkeer? Met de fiets van Balen naar Wilrijk (65 km enkele rit). Hobby’s? De wielerwedstrijd Mallorca 312 (het getal slaat op het aantal kilometers) en andere granfondo’s. Als dat geen portret verdient in onze ‘Helemaal mens’-reeks …