Mediphone Assist is moeilijk bereikbaar

De curve van de oproepen voor Mediphone Assist stijgt even snel als de verspreiding van de Omikron-variant. Daardoor zijn onze telefoonlijnen soms overbelast.

De Omikron-variant blijft in volle snelheid doorgaan. Dat merken ze ook bij Mediphone Assist. Doordat heel wat mensen in het buitenland ziek worden en assistentie nodig hebben, zijn de telefoonlijnen tijdelijk overbelast. Je hebt misschien zelf al gemerkt dat de wachttijden oplopen als je hen belt. Alle medewerkers doen hun uiterste best om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen. 

We vragen je om Mediphone Assist enkel te contacteren bij een medisch noodgeval. Blijf aan de lijn tot je een van onze medewerkers kan spreken.

Heb je een niet-dringende vraag? Dan vind je wellicht het antwoord op een van deze sites:

  • Heb je een vraag rond het Coronavirus? Check dan zeker de FAQ van Mediphone Assist voor de laatste updates.
  • Kom je terug van het buitenland of wil je binnenkort op reis? Neem dan zeker een kijkje op www.diplomatie.be.

Deel dit artikel

Verder lezen

12 oktober

Gratis webinar: Digitaal bewust opvoeden

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind/jongere, het continu actief zijn op sociale media of het voortdurende gamen? Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, waar moet je op letten en hoe hou je het binnen de perken?

10 oktober

‘Zie mijn pijn’ maakt mentale pijn zichtbaar met artificiële intelligentie

Psychisch lijden is vaak onzichtbaar en moeilijk onder woorden te brengen. Maar mentale pijn is écht. Via artificiële intelligentie maakte Helan Ziekenfonds de pijn van drie mensen zichtbaar én bespreekbaar.

25 april

Vluchtelingen uit Oekraïne helpen? Helan helpt graag mee

Help jij vluchtelingen uit Oekraïne om wegwijs te raken na aankomst in België? Je staat er niet alleen voor! Weet dat je ook op Helan kan rekenen.

Sneeuwpret in Wiebelwijs
19 januari

Sneeuwpret bij Wiebelwijs

Wat is het toppunt van wintermagie voor onze kindjes? Juist, een wit tapijt van donzige sneeuwvlokken. Een witte winter was er dit jaar helaas nog niet bij. Maar als de sneeuw vanzelf niet naar onze kapoentjes komt, dan zorgen wij er wel voor!