Mediphone Assist is moeilijk bereikbaar

De curve van de oproepen voor Mediphone Assist stijgt even snel als de verspreiding van de Omikron-variant. Daardoor zijn onze telefoonlijnen soms overbelast.

De Omikron-variant blijft in volle snelheid doorgaan. Dat merken ze ook bij Mediphone Assist. Doordat heel wat mensen in het buitenland ziek worden en assistentie nodig hebben, zijn de telefoonlijnen tijdelijk overbelast. Je hebt misschien zelf al gemerkt dat de wachttijden oplopen als je hen belt. Alle medewerkers doen hun uiterste best om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen. 

We vragen je om Mediphone Assist enkel te contacteren bij een medisch noodgeval. Blijf aan de lijn tot je een van onze medewerkers kan spreken.

Heb je een niet-dringende vraag? Dan vind je wellicht het antwoord op een van deze sites:

  • Heb je een vraag rond het Coronavirus? Check dan zeker de FAQ van Mediphone Assist voor de laatste updates.
  • Kom je terug van het buitenland of wil je binnenkort op reis? Neem dan zeker een kijkje op www.diplomatie.be.

Deel dit artikel

Verder lezen

12 oktober

Gratis webinar: Digitaal bewust opvoeden

Hoe moet je als ouder omgaan met het overdreven GSM-gebruik van je kind/jongere, het continu actief zijn op sociale media of het voortdurende gamen? Wat maakt games en sociale media zo aantrekkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, waar moet je op letten en hoe hou je het binnen de perken?

05 oktober

Gratis webinar: Werken aan mentale veerkracht

Je job, je gezin, je hobby en allerlei sociale verplichtingen. Ben jij ook op zoek naar meer evenwicht en balans in je leven? Laat je inspireren tijdens deze interactieve lezing van Björn Prins.

Gratis webinar: Stop met musturberen

Jezelf te veel druk op leggen. Vinden dat je bepaalde dingen moet doen. Dat is musturberen. Helan deed onderzoek naar het musturbatiegedrag in Vlaanderen. En zag dat we collectief gebukt gaan onder al dat moeten.

25 april

Vluchtelingen uit Oekraïne helpen? Helan helpt graag mee

Sinds februari zijn 5 miljoen Oekraïners hun land ontvlucht, waaronder bijna 30.000 die zich hebben aangemeld op Belgische bodem. Tal van initiatieven werden al op poten gezet om hen te verwelkomen en te helpen met hun administratie. Ook op het vlak van preventie, welzijn en zorg.