Herbekijk het webinar: Help! Ik kan het niet laten

 

 

Over snacken, snoepen en emo-eten

Dat kommetje chips ’s avonds in de zetel, een lichaam dat schreeuwt om chocolade en wat is een kopje koffie zonder koekjes …? Die sterke drang kent bijna iedereen. Maar hoe zeg je nee tegen al dat lekkers?


Te bekijken tot 1 juni.


In dit webinar:

    Trees Peersman legt je uit op welke manier je jouw snoepgedrag blijvend onder controle krijgt. Met de juiste inzichten en geschikte oplossingen om dat snoepduiveltje voorgoed te slim af te zijn. Zo lukt het om grip te krijgen op de snoepdrang en gezond te genieten, zonder te hervallen in oude gewoontes.

    Over de spreker:

      Trees Peersman is diëtiste en sanacoach. Aan de hand van praktische tips toont ze dat het perfect haalbaar is om emo-eten onder controle te krijgen, gedoseerd te snoepen en eetbuien aan te pakken.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

gezond-gewicht
Blog

Een gezond gewicht. Meer dan je BMI.

Het BMI, of de Body Mass Index, was lange tijd hét criterium om na te gaan of je gezond bent of niet. Maar een gezond gewicht zit in zoveel meer factoren dan alleen je BMI.

Hoeveel suiker mag je eten?

Is jouw suikerverbruik gezond? Doe de suikertest en volg ons online begeleidingstraject voor een gezonder leven met minder suiker.