Herbekijk het webinar: Faalangst bij kinderen

  • Vul je gegevens hieronder in
  • Je ontvangt een mail in je mailbox
  • Herbekijk het webinar via de link in de mail

 

Zo versla je het faalangstmonster

Faalangst is een veelvoorkomend fenomeen dat aanzienlijke invloed kan hebben op de persoonlijke ontwikkeling en prestaties van kinderen.


Te bekijken tot 30 juni.


In dit webinar:

    In dit webinar krijg je van experte Vanessa Lauwers waardevolle inzichten en concrete tips om het faalangstmonster bij kinderen te bestrijden. Na deze webinar begrijp je faalangst beter, herken je het bij kinderen en bezit je de tools om hen te helpen.

    Over de spreker:

      Vanessa Lauwers begeleidt al meer dan 20 jaar kinderen, tieners en volwassenen met uiteenlopende uitdagingen, waaronder faalangst. Ze is auteur van het boek ‘Ik kan het nog niet’ en ontwikkelde een kaartset om kinderen op een speelse manier met faalangst te leren omgaan. Vanessa kreeg zelf ook te maken met een groot faalangstmonster en ziet het als haar persoonlijke missie om het collectief te verslaan.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

vrouw aan het rouwen
Testimony

Mentale gezondheid bij jongeren. Het verhaal van Sara

Als jongere krijg je heel wat veranderingen op je bord. Studeren, op kot gaan, vrienden maken. Je baant jezelf een weg door honderden nieuwe situaties. En soms gaat dat niet vanzelf. Zeker in een jaar waar je sociale contacten beperkt werden. Gaat het momenteel allemaal wat moeilijker? Weet dat je niet alleen bent. En dat er altijd hulp voor je is, als je dat wil.