Herbekijk het webinar: Gezond, goedkoop en milieuvriendelijk koken

 

 

Win-win-win

Budgetvriendelijk koken in dure tijden, hoe doe je dat? Volg de praktische tips van Tine en krijg meer waar voor je geld. Bovendien verspil je minder voeding, goed voor je portemonnee én voor het milieu.

In dit webinar:

    Tine verrijkt je kennis over gezond, budgetvriendelijk én ecologisch koken. Ze legt uit wat duurzame voeding nu precies is en waar je best je aankopen doet. Verder legt ze ook uit wat het beste moment is om inkopen te doen en hoe je hiermee praktisch aan de slag kan gaan.

    Over de spreker:

      Tine De Greef is diëtiste bij Sustainable Family, een expertiseplatform voor een bewuste levensstijl. Zij bieden verschillende voedingscursussen en -trajecten aan met een grote focus op wetenschappelijke gegrondheid en het ecologische aspect van voeding.

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Helan Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van het webinar. In geen enkel geval geven we je gegevens door aan derden. Zodra je je inschrijft ga je akkoord met de privacy policy van Helan Ziekenfonds. Je kan je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Helan. Helemaal welzijn.

Wij zijn er voor iedereen die bewust wil leven. Wij zijn jouw ziekenfonds. En zoveel meer.

Ik word graag Helan klant

Een bredere kijk op jouw gezondheid

Blog

Milieu-verantwoord eten met de voedingsdriehoek

Het Vlaams Instituut Gezond Leven verzamelde alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde en milieuverantwoorde voeding. Het resultaat: een nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek. In de voedingsdriehoek wordt ook de milieu-impact van voeding meegenomen. En wat blijkt? Wat goed is voor onze gezondheid, is vaak ook goed voor het milieu.

Evenwichtige voeding

Hoe eet je evenwichtig en gezond? Helan geeft je verschillende recepten en advies om een gezond voedingspatroon aan te houden.